Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlaypilots Matchlist skal gøre det nemmere at finde film - FlatpanelsDK

Playpilots Matchlist skal gøre det nemmere at finde film

01 Oct 2018 | Rasmus Larsen |

Playpilot er en tjeneste, hvor man kan søge efter indhold på tværs af streamingtjenester. Med en ny Matchlist-funktion forsøger tjenesten at gøre det nemmere for familier og venner at finde film og tv-serier, som alle gider at se.

Playpilot Matchlist

Playpilots egen undersøgelse viser, at hver tredje dansker har svært ved at finde en god film eller tv-serie, når tv-underholdning skal nydes i fællesskab. Det gør det til et af de hyppigste i-landsproblemer sammen med ”at træde i noget vådt” og ”taste sit password forkert”.

Derfor lancerer Playpilot, som i dag tilbyder søgefunktion på tværs af streamingtjenester, en ny funktion kaldet Matchlist.


 Playpilot Matchlist


- ”Playpilot vil nu gøre det lettere for alle familier, par og vennegrupper at finde en film eller serie som alle vil se, via den nye app-funktion “Matchlists". Den person som opretter en “Matchlist” starter med at indstille nogle simple filtre (fx. hvilken genre man vil se eller hvilke streamingtjenester man har adgang til). Derefter inviterer man sine venner og så kan deltagerne “swipe” sig frem blandt titler (nøjagtigt som man kender det fra Tinder), alt imens Playpilot samler alle matches i en liste.”

Det er eksempelvis muligt at sætte filtre for IMDB-karakter samt hvilke tjenester, man har adgang til. Man kan oprette flere matchlister med en eller flere personer. Funktionen er tilføjet via en opdatering til Playpilot app’en. Tjenesten findes på nuværende tidspunkt som hjemmeside og mobil-app. Der er ikke apps til tv-platformene.

Flere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |