Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle lancerer familiesamling af bl.a. film & apps i Danmark - FlatpanelsDK

Google lancerer familiesamling af bl.a. film & apps i Danmark

18 Sep 2018 | Rasmus Larsen |

Googles muligheder for at dele købt medieindhold med familiemedlemmer kan nu benyttes i Danmark. Familier kan bl.a. dele film, apps, spil og bøger. Det skriver Recordere.

Google Play Familiesamling

Google Play Familiesamling, som funktionen hedder, blev lanceret i USA for et par år siden. Det skete efter, at Apple lancerede en lignende funktion til iOS-brugere. Idéen er, at det skal være nemmere at dele købt medieindhold med familien.

- ”Du kan dele købte apps, spil, film, tv-serier, e-bøger og lydbøger fra Google Play med op til fem familiemedlemmer med Google Play Familiesamling,” skriver Google.

Ovenstående er dog en oversat engelsk tekst for Googles danske mediebutik tilbyder endnu ikke tv-serier. De andre medietyper, herunder købte film, kan deles med op til fem familiemedlemmer. Der kan desuden sættes begrænset adgang på indhold, som de yngste medlemmer ikke må tilgå. Denne funktion kaldes Family Link og kan også hjælpe med at styre skærmtiden.


Google Familiesamling


For at komme i gang skal der oprettes en familieadministrator, som kan vælge at tilknytte en fælles betalingsmetode. Administratoren kan invitere op til fem personer, som dog skal bo i det samme land. Man kan kun være del af en familie. Det er muligt manuelt at fjerne indhold, som ikke skal deles med de andre. Lejet indhold kan derimod ikke deles med familiemedlemmer.

Undersøgelser viser, at mange danskere deler brugernavne til tjenester. Muligheden for familiedeling skal give et mere fleksibelt miljø, så hver bruger kan have adgang til både privat og fælles indhold og data.

Du kan læse mere om, hvordan du opsætter Google Play Familiesamling her.

Sådan tilføjer du familiemedlemmer

Appen Play Butik
- Åbn appen Play Butik Google Play.
- Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og dernæst Konto og dernæst Familie og dernæst Administrer familiemedlemmer og dernæst Inviter familiemedlemmer.
- Tryk på Send.

Mobil- eller webbrowser
- Gå til siden Din familie på Google.
- Klik på Inviter familiemedlem.
- Angiv dit familiemedlems mailadresse.
- Klik på Send.

Appen Family Link
- Åbn appen Family Link.
- Tryk på menuen øverst i venstre hjørne og dernæst Familiegruppe og dernæst Inviter familiemedlemmer.

Appen Google One
- Åbn appen Google One Google One.
- Tryk på Indstillinger foroven.
- Tryk på Del Google One med din familie.Flere nyheder

Philips præsenterer 2021 OLED TV i 48-77" med HDMI 2.1, Ambilight

27 Jan 2021 |

Nye Philips LCD TV får miniLED og HDMI 2.1

27 Jan 2021 |

YouSees nultakst på egne tjenester puster til debat om net-neutralitet

26 Jan 2021 |

Analytiker: Hold øje med niche-streamerne

26 Jan 2021 |

LG gør webOS tilgængeligt for andre TV-mærker under licens

25 Jan 2021 |

YouTube streamer nu i HDR på Xbox

22 Jan 2021 |