Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOpfrisket topmenu og ny mobilmenu - FlatpanelsDK

Opfrisket topmenu og ny mobilmenu

11 Sep 2018 | Torben Rasmussen |

Flatpanels har opfrisket topmenuen (tablet/desktop), som har fået en ny sektion kaldet ’Oversigter’. Vi har desuden lavet en ny mobilmenu (smartphone) med sektioner, som kan foldes ud.

Fremhæver fast & aktuelt indhold

Vi vil gerne gøre det lettere at navigere Flatpanels, så du kan nå det vigtigste faste og aktuelle indhold med ganske få klik eller berøringer. På desktop og tablet sker det via topmenuen og på smartphone via den højrestillede mobilmenu.


Topmenu Flatpanels


Topmenuen
Topmenuen har fået en ny sektion kaldet ’Oversigter’, hvorfra du fremover kan finde købsoversigter, produktoversigter, testoversigter og indholdsoversigter. I de andre sektioner kan du finde nye punkter såsom kommende anmeldelser, et aktuelt tema, en udvidet forum-menu mm. Herudover ligner topmenuen dog i store træk sig selv.


Mobilmenuen
Mobilmenu Flatpanels
Mobilmenuen har fået en større overhaling, så den nu består af sektioner, som kan foldes ud. I de forskellige sektioner finder du både fast og aktuelt indhold. Det har før krævet for mange berøringer at navigere på smartphone, så vi håber, at det nye format gør tingene lidt lettere.

Der er ikke længere en genvej til forsiden fra mobilmenuen, men du kan til enhver tid komme til forsiden ved at klikke på flatpanels-logoet.


Mere på vej
Som det fremgår af de to røde ’Kommer snart’ mærkater, arbejder vi på en oversigt over bitrater på streamingtjenester i samarbejde med forummedlemmerne for at sætte spot på billedkvalitet. Herudover arbejder vi på en stor nyhed, der vedrører produkter. Den kan vi meget snart løfte sløret for.

Der vil muligvis blive rykket en smule rundt på punkterne i menuerne i den kommende tid, ligesom vi løbende vil fremhæve aktuelt indhold og temaer, så husk kig forbi i menuen løbende. Vi lytter også meget gerne til input.

PS: Da internetbrowsere generelt lagrer (cacher) indhold såsom billeder og skabelonfiler, kan det kræve, at du lige giver flatpanels.dk en refresh i browseren (ctrl+F5 eller ⌘ + R).Flere nyheder

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i juli

04 Jul 2022 |

Nvidia Shield får HDMI ALLM, IMAX Enhanced, Nat-tilstand mm.

04 Jul 2022 |

Oversigt: Panasonic 2022 TV

01 Jul 2022 |

Samsung lancerer nye soundbarer inkl. 11.1.4-kanals flagskib

01 Jul 2022 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Apple TV+ i juli

01 Jul 2022 |

Omstridt rettighedsaftale om dansk tv-produktion droppes

30 Jun 2022 |