Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouTube rykker ind hos YouSee men kun på den nyeste tv-boks - FlatpanelsDK

YouTube rykker ind hos YouSee men kun på den nyeste tv-boks

05 Sep 2018 | Rasmus Larsen |

YouTube bliver integreret på YouSees nyeste tv-boks – den med 4K-opløsning. Dermed kan familier se YouTube på samme platform, som de ser tv-kanaler.

YouTube på YouSee-boksen

YouSee forklarer, at YouTube bliver integreret på tv-boksen på en sådan måde, at den kan have sin egen kanalplads. Kunden vælger selv, hvilken kanalplads, tjenesten skal ligge på.

- ”YouTube får fremover en kanalplads på linje med de traditionelle tv-kanaler på YouSee’s nyeste tv-bokse, og kunderne vælger selv, hvor YouTube skal ligge. Det betyder, at vores kunder kan zappe direkte fra DR eller TV 2 til YouTube, og det er jeg sikker på især de yngste medlemmer af familien vil sætte stor pris på,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.


 YouTube hos YOuSee


YouTube kræver næppe den store introduktion. Ifølge DR Medieforskning er den reklamefinansierede tjeneste den mest anvendte streamingtjenesten i Danmark. Det er på YouSees tv-boks muligt at få den reklamefrie YouTube Premium-oplevelse, men det kræver, at man tegner abonnement direkte hos YouTube.

Det er dog langt fra alle kunder, som får adgang. YouTube vil kun være tilgængelig på den nye YouSee-boks (Humax YS4000) – den med 4K-opløsning. Selskabet oplyser ikke årsagen til begrænsningen, men tilføjer, at mere end 40.000 kunder har den nyeste boks. Det oplyses heller ikke om YouTube kan streames i 4K-opløsning på boksen. Opdateret: YouTube vil være tilgængelig til streaming i 4K.

De første kunder fik adgang til YouTube i går den 4. september. Resten af kunderne kan kigge med fra den 11. september.

Fakta om YouTube hos YouSee

- Mere end 40.000 YouSee-kunder har den nyeste tv-boks (Humax YS4000), hvor YouTube nu integreres
- De første kunder fik adgang til at se YouTube direkte på deres tv-boks den 4. september, mens størsteparten får adgang til YouTube fra den 11. september.
- Man kan placere YouTube på den kanalplads man ønsker, ellers ligger den på sidste plads i kanalrækkefølgen.
- Den nye tv-boks (Humax YS4000) blev lanceret i januar 2018, og det er indtil videre kun kunder, der har kabel-tv og har købt denne boks, der har mulighed for at se YouTube som en integreret del af tv-oplevelsen
- Det er muligt at få YouTube Premium-indhold på boksen, men man skal melde sig til på nettet, ikke via boksen.Flere nyheder

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |

Netflix runder 200 mio. abonnenter & melder shuffle-funktion på vej

20 Jan 2021 |

Samsungs "Neo QLED" står til at blive en tak dyrere end 2020 TV

19 Jan 2021 |

Microsoft udsender liste over eksklusiv-titler til Xbox i 2021

19 Jan 2021 |