Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVideo: 'YouSee TV & Film' app kan nu downloades på Apple TV - FlatpanelsDK

Video: 'YouSee TV & Film' app kan nu downloades på Apple TV

04 Sep 2018 | Rasmus Larsen |

Som lovet har YouSee i dag frigivet den længe ventede app til Apple TV (tvOS). Den er gratis at bruge for tv-kunder og virker også udenfor hjemmet.

YouSee på Apple TV

YouSee deltog på dette års IFA-messe i Berlin, hvor de blandt andet kunne præsentere en app til Apple TV. Den har været længe undervejs, men vil alligevel mangler visse funktioner fra start, herunder ”optagelse” i skyen, som først tilføjes senere. Lejefilm bliver ikke tilgængelige.

Til gengæld er app’en nu frit tilgængelig for alle tv-kunder hos YouSee. Hidtil var det et krav, at man også havde YouSees tv-boks. Det gælder naturligvis også YouSees app til Android TV og Samsung TV samt den kommende app til LG TV.App’en hedder ’YouSee TV & Film’. Flatpanels kunne ikke finde den ved søgning i App Store, men fandt den under sektionen for apps, som er hentet på andre iOS-enheder, men endnu ikke på Apple TV. Den burde dukke op via søgning meget snart.

Der er adgang til de tv-kanaler, som indgår i din tv-pakke samt arkiv, herunder børneindhold, film og tv-serier. Der er desuden funktioner som start forfra.

Læs også: YouSee lancerer egen tv-kanal & hæver priserne fra 2019

YouSee oplyser, at op til 5 brugere kan se tv samtidig. Videokvaliteten er HD-opløsning i op til 4,5 Mb/s bitrate. Der leveres 5.1 surroundlyd på de fleste tv-serier, men ellers er der tale om stereolyd.

App'en er til eksisterende tv-kunder hos YouSee. Der er ikke mulighed for at tegne abonnement via app'en. For at komme i gang skal man logge ind med sit YouSee-brugernavn. App’en kan også bruges udenfor hjemmet, hvis man eksempelvis har et sommerhus eller en båd. Læs mere på yousee.dk.


 YouSee TV & Film på Apple TV


 YouSee TV & Film på Apple TV


 YouSee TV & Film på Apple TV


 YouSee TV & Film på Apple TV


 YouSee TV & Film på Apple TV


Fakta om YouSees app til Apple TV

- ”YouSee TV & Film” hentes som en normal app via ”App Store” på dit Apple TV.
- Brugerne logger ind med deres normale YouSee-login.
- Herefter har brugerne adgang til det samme indhold, som de har på deres YouSee Tv & Film-tjeneste og deres tv-boks (dog er lejefilm og optagelse af programmer ikke tilgængelig endnu).
- Streaming-tjenesten YouSee Tv & Film er gratis for alle YouSee tv-kunder.
- Man skal have Apple TV 4 eller derover for at kunne downloade YouSee-appen.
- Hjemme, kan op til 5 brugere se tv samtidig, og op til 2 brugere kan se film og serier samtidig.
- Videokvaliteten er op til 4,5 Mbit/s og lyden er 5.1 surround på de fleste serier. Ellers er der stereolyd på resten af indholdet.
- App’en kan også bruges i sommerhuse.Flere nyheder

Test: LG C1 OLED

10 May 2021 |

Home entertainment-marked næsten fordoblet siden 2015

10 May 2021 |

Paramount+ streamer egne film i forkert format: "Vi undersøger det"

07 May 2021 |

Deloitte-rapport: Forbrugerne vandt streaming-krigen

07 May 2021 |

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |