Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee lancerer egen tv-kanal & hæver priserne fra 2019 - FlatpanelsDK

YouSee lancerer egen tv-kanal & hæver priserne fra 2019

31 Aug 2018 | Rasmus Larsen |

YouSee har i dag på IFA annonceret, at de lancerer egen tv-kanal i starten af 2019. Den vil byde på en kombination af selskabets egne tv-programmer samt indhold fra partnere. YouSee har også annonceret prisstigninger fra årsskiftet.

YouSee-kanal

Kanalen, der lanceres i samarbejde med Fox Networks Group, vil byde på YouSees eget originale indhold, herunder ChriChriTv og YouSee Comedy, samt indhold fra Fox+ og andre partnere. Der fremhæves bl.a. Suits, The Bold Type og The Good Doctor.

Det bekræftede Christian Morgan, mediedirektør i YouSee, i dag på IFA 2018. Det er et tiltag, som bl.a. skal bringe YouSees egenproduktioner bredere ud. Indholdet har hidtil været tilgængelig via apps til streaming. Fremover kan programmerne også findes på tv-kanalen.

- ”Vi vil gerne samle og gøre det gode indhold så nemt at finde som muligt for vores kunder, men vi vil også være med til at skabe fremtidens indhold. For at nå alle vores kunder og levere endnu mere unikt indhold lancerer vi nu en tv-kanal, hvor vi samler alle vores originale danske programmer samt en lang række fantastiske serier fra 21st Century Fox, et af verdens største underholdningsselskaber,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.


YouSee tv-kanal


YouSee siger, kanalen primært vil henvende sig til de 25-35 årige, men den bliver frit tilgængelig for alle tv-kunder.

- ”Vi er ovenud glade for, at flere af vores egenproducerede programmer både er nogle af de mest sete programmer på vores streamingtjeneste og har fået gode anmeldelser. Komedieserien ’29’, der lige om lidt følges op af en anden sæson, dokumentarserien ’Influencers’, som netop er blevet nomineret til Guldtuben og Peter og Esbens ’I Kina går det godt’ har alle fået masser af omtale og seere. Nu får vi en fantastisk platform til at få alt vores gode danske indhold endnu bredere ud blandt vores kunder,” tilføjede Christian Morgan.

Kanalen vil sandsynligvis fremvise reklamer, men formatet er endnu ikke på plads.

- ”Der kommer formodentlig reklamer,” lød det.

Kanalen lanceres i starten af 2019. Navnet ligger endnu ikke fast.


Højere priser fra januar 2019

YouSee har ved samme lejlighed udmeldt priser per 1. januar 2019. De største pakker stiger mest.

- ”Når vi forhandler priser på indhold, arbejder vi hårdt på at holde priserne så lave som muligt, for selvfølgelig er vores kunder aldrig begejstrede for en prisstigning. Vi kan dog ikke komme uden om en mindre prisstigning, som til gengæld sikrer, at vi også fremover kan give vores kunder masser af godt indhold og den bedste tv-oplevelse,” siger Jacob Mortensen, direktør for YouSee.

Læs mere på yousee.dk.

YouSee priser 2019


Priserne per 1. januar 2019:
 • Bland Selv stiger 10 kr/md.
 • Grundpakke stiger 10 kr/md.
 • Mellempakke stiger 20 kr/md.
 • Fuldpakke stiger 25 kr/md. • Flere nyheder

  WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

  15 Jan 2021 |

  Q&A: Vild streaming-vækst fortsætter i 2021

  15 Jan 2021 |

  LG Display udskyder plan om LCD TV produktionsstop

  15 Jan 2021 |

  Samsung annoncerer microLED TV for fjerde gang på CES 2021

  14 Jan 2021 |

  TCL vil i 2021 satse på 8K, 4K, 'OD Zero' miniLED LCD og HDMI 2.1

  14 Jan 2021 |

  TCL forsøger sig med en soundbar der forbinder trådløst til TV

  13 Jan 2021 |