Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung præsenterer The Frame 2018 - FlatpanelsDK

Samsung præsenterer The Frame 2018

04 Jul 2018 | Rasmus Larsen |

Den opgraderede version af The Frame – Samsungs digitale TV-fotoramme – har flere motiver at vælge imellem, en opfrisket brugerflade, Bixby-stemmeassistent og understøttelse af HDR10+. 

Mere digital kunst & nye funktioner

Samsungs særprægede tv-skærm, The Frame, blev sendt på markedet sidste år. Den fungerer som en ganske normal tv-skærm, når den er tændt og i brug, og en digital fotoramme, når den ikke er i brug. Der kan købes yderligere motiver og kunst fra en digital butik i skærmen.

Samsung har nu præsenteret en opgraderet version under det rimelig ligetil navn ’The Frame 2018’. Den har stadig en ekstern boks, hvori stik tilsluttes.

- “Vi har designet The Frame til forbrugere som elsker et stort, smukt 4K UHD-tv, men som kæmper med at indrette deres rum omkring en tom, sort skærm, når tv’et er slukket,” siger Dave Das, SVP for Consumer Electronics hos Samsung USA. “Du kan rejse verden rundt, men det vil stadig være en udfordring at opdage alt den kunst, som nu er tilgængelig på The Frame. Den giver forbrugerne frihed til at skabe de omgivelser, som de drømmer om, samt fleksibiliteten til at ændre designet, når de ønsker.”


The Frame 2018


Den opgraderede version har stadig kantbelyst 4K LCD-panel. Herudover understøtter den HDR10+, som er Samsungs licensfrie alternativ til Dolby Vision. Den har en opfrisket brugerflade med mulighed for opsætning via en smartphone. Amerikanere får desuden Universal Guide – en tv-guide der kombinerer kanaler og streaming – samt Bixby-stemmeassistent.

Læs også: Test: Samsung The Frame

Samtlige ovenstående nyheder kunne naturligvis nemt tilføjes til den tidligere version af The Frame, men Samsung nægter fortsat at tilbyde softwareopdateringer til Tizen-platformen, som selskabet selv har udviklet.


The Frame 2018


Selskabet fortæller, at der nu er mere end 800 kunstværker i butikken, herunder 30 ikoniske fotografier fra The New York Times. Annonceringen kommer kun få dage efter, at LG indgik samarbejde med Tripadvisor om at tilbyde gratis fotografier fra verdens hjørner på sine tv-skærme.

Samsung The Frame 2018 er netop lanceret i USA, hvor prisen starter på 2000 dollars for en 55 tommer version. De danske lanceringsdetaljer kendes endnu ikke. Skærmen kan hænge helt faldt op ad væggen og tilbydes med fire forskellige rammer (sort, hvid, valnød og lyst træ). Der findes også en gulvstand.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |