Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'Minecraft: Story Mode' spil skal vises på Netflix som interaktiv serie - FlatpanelsDK

'Minecraft: Story Mode' spil skal vises på Netflix som interaktiv serie

14 Jun 2018 | Rasmus Larsen |

Minecraft: Story Mode fra Telltale Games lander på Netflix, hvor det bliver en forlængelse af selskabets pulje af interaktive tv-serier. Det fortæller Techradar.

Spil bliver til interaktiv serie

Telltale Games er en spiludvikler, som skaber ”historie-drevne spil” såsom The Walking Dead, The Wolf Among Us og Game of Thrones. Når spilstudiets første titel lander på Netflix vil den dog i stedet blive karakteriseret som en interaktiv serie.

- “Ja, vi kan bekræfte at ‘Minecraft: Story Mode’ er en licenseret interaktiv fortæller i fem episoder, som lanceres på vores platform til efteråret,” oplyser Netflix til TechRadar.


Minecraft Story Mode


Studiets produktioner ligger allerede i en gråzone imellem spil og serier. De følger en på forhånd fastlagt drejebog, hvor seeren løbende skal foretage valg, som påvirker historien. Netflix mener tydeligvis, at der er et større publikum til denne typer oplevelser, der på nuværende tidspunkt sælges som spil på platforme såsom iOS, Android, PlayStation og Xbox.

I June 2017 søsatte Netflix en satsning med interaktive serier. Disse serier lader seeren tage valg, vha. fjernbetjeningen, som påvirker handlingen. Den første serie var Puss in Book: Trapped in an Epic Tale og der er sidenhen kommet to yderligere til. Til efteråret tilføjes Minecraft: Story Mode til puljen.

Annonce:

- “Det er en forlængelse af andre interaktive eventyr, som vi tilbyder på tjenesten, såsom Stretch Armstrong: The Breakout, Puss in Book: Trapped in an Epic Tale og Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile,” tilføjer selskabet.

Netflix understreger, at de ingen intentioner har om at gå ind på markedet for spil. Der blev intet sagt om Telltales andre spil, men de to selskaber bekræfter, at Telltale skal udvikle et spil baseret på Stranger Things, der vil blive solgt som et særskilt spil. Det er en del af Netflix’s om at sælge merchandise baseret på populære tv-serier og film – ligesom Disney.

Netflix’s interaktive indhold fungerer på Smart TV, spilkonsoller, udvalgte medieafspillere og iOS. Det fungerer ikke på nuværende tidspunkt på Android, Apple TV (tvOS) eller Chromecast.

- Kilde: Techradar, Telltale Games

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |