Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSony frigiver Dolby Vision-firmware til X700-afspilleren - FlatpanelsDK

Sony frigiver Dolby Vision-firmware til X700-afspilleren

04 Jun 2018 | Rasmus Larsen |

Sony har frigivet den lovede firmware, der aktiverer Dolby Vision på UBD-X700 UHD Blu-ray-afspilleren. X700 bliver dermed den første Blu-ray-afspiller, der er kompatibel med Sonys Dolby Vision TV.

Dolby Vision på Sony X700

Sony begyndte tidligere på året at udrulle Dolby Vision-opdateringen til udvalgte 2016 og 2017-modeller, og frigav for nylig samme opdatering til 2018-modellerne.

Det japanske selskab er nu begyndt at presse firmwaren til UBD-X700 UHD Blu-ray-afspilleren igennem internetkablerne. Firmwaren gør afspilleren i stand til at afspille film i Dolbys særlige HDR-videoformat, såfremt filmen er skabt i dette.

Sony UBD-X700


Med opdateringen bliver X700 den første UHD Blu-ray-afspiller, som tager seneste Dolby Vision-profil i brug, hvilket gør den kompatibel med Sonys tv-skærme. Oppo og andre producenter har endnu ikke frigivet den påkrævede firmware, hvilket i praksis betyder, at disse afspillere er kompatible med tv-skærme fra LG, Loewe og et par andre, men endnu ikke Sonys tv-skærme. Apple TV 4K understøtter også den seneste profil. Du kan læse mere om miseren her

Annonce:


Vi har ikke på nuværende tidspunkt adgang til Sony X700, men Forbes beretter, at opdateringen tilsyneladende løser problemet med ”hævet sort” ved afspilning af film i Dolby Vision. Desværre skal Dolby Vision på nuværende tidspunkt aktiveres manuelt på afspilleren for skiver og Netflix – og manuelt deaktiveres, når man vil se video i 3D eller HDR10.

Firmwareversion M43.R.0175 udrulles i disse dage og uger. Hvis du stadig ikke kan finde den på afspilleren, kan den hentes fra Sonys supportside.

Vejen til Dolby Vision har for Sonys vedkommende været lang, frustrerende og fyldt med bump undervejs. Sony forventes at lancere nye high-end skærme i anden halvdel af året og nu hvor selskabet har frigivet opdateringer til eksisterende produkter, håber vi på, at ”Dolby Vision support” i fremtiden ikke længere skal ledsages af en stjerne på specifikationslisten.

- Kilde: Sony, Forbes

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |