Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBarack & Michelle Obama skal lave tv-programmer for Netflix - FlatpanelsDK

Barack & Michelle Obama skal lave tv-programmer for Netflix

22 May 2018 | Rasmus Larsen |

USAs tidligere præsident Barack Obama og konen Michelle Obama skal over de kommende år producere dokumentarfilm og tv-programmer for Netflix. Den skelsættende aftale bringer indholdet ud i over 190 lande.

Global aftale fra dag 1

En aftale af denne kaliber ville være nærmest utænkelig for bare 10 år siden, hvor tv-verdenen var regionalt opdelt med stærke gatekeepere på hvert marked. Netflix fortsætter med at redefinere tv-distribution og det har hjulpet med at lokke Barack og Michelle Obama ind i folden. Indholdet bliver fra dag 1 tilgængeligt i over 190 lande.

Aftalen har været under opsejling i et stykke tid. På rygteplan siges det, at også Apple har været interesseret i at underskrive med Obama-parret for at flankere den pulje indhold, som selskabet arbejder på at kunne tilbyde.

Obama-parret har underskrevet en flerårig aftale med Netflix om at skabe adskillige formater, herunder potentielt dokumentarserier, dokumentarfilm, features og andre typer tv-produktioner. Det sker under produktionsselskabet Higher Ground Productions, der sælger indholdet eksklusivt streaminggiganten.


Barack Obama og David Letterman


- “En af de simple glæder i vores tid i offentligt embede var at møde så mange fascinerende mennesker fra alle samfundslag og hjælpe dem med at dele deres oplevelser med et bredere publikum,” sagde Barack Obama. ”Derfor er Michelle og jeg meget spændte på at skulle samarbejde med Netflix. Vi håber på at kunne opdyrke de talentfulde, inspirerende og kreative stemmer, der kan fremme mere empati og forståelse imellem folk, og hjælpe dem med at dele deres historier med hele verden.”

Netflix har på nuværende tidspunkt 125 mio. abonnementer fordelt på 190 lande. Det estimeres, at over 310 mio. mennesker verden over ser Netflix.

- Kilde: NetflixFlere nyheder

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |

Philips lancerer nye LCD TV med miniLED, Ambilight og Android

22 Jul 2021 |