Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDR TV skruer op for dokumentarer med "Mandagsdoks" - FlatpanelsDK

DR TV skruer op for dokumentarer med "Mandagsdoks"

14 May 2018 | Rasmus Larsen |

DR skruer op for dokumentartilbuddet, som del af den omstilling, der skal sætte streamingtjenesten DR TV i fokus. Nogle dokumentarer vil udelukkende blive vist på DR TV.

DR Mandagsdoks

Flere danskere vælger at streame tv-programmer for at kunne se tv på egne vilkår. Denne tendens ønsker DR at imødekomme ved at gradvist at udfase tv-kanaler og gøre streamingtjenesten DR TV til ”hovedindgang”.

Et af de konkrete tiltag bliver at tilbyde flere dokumentarer. Hver mandag, under navnet ”Mandagsdoks”, lanceres nye danske og internationale dokumentarer på DR TV. Mandagsdoks lanceres i dag den 14. maj.

- ”Den ugentlige dokumentarpakke skal indeholde både den brede dokumentar, det mere specialiserede dokumentartilbud samt dokumentarer målrettet unge, og det er vores forhåbning at vi med satsningen kan åbne genren for flere, end den traditionelt har appelleret til,” siger Peter Rosberg, publiceringschef, DR.

Danskere kan se frem til dokumentarer om bl.a. Kundby-pigen, Kronsprins Frederiks liv (over to afsnit), et tilbageblik på urolighederne d. 18. maj på Nørrebro samt internationale dokumentarer om Vietnam-krigen og Palme-mordet.


Dokumentar om den 18. maj på Nørrebro - Deluca & Dokumentaristen ApS


På DR TV – og kun dér

DR varsler samtidig, at danskerne skal vænne sig til nye tid. Fremover vil ”mere indhold således blive publiceret på DRTV, i nogle tilfælde først dér og i visse tilfælde kun dér”.

Dokumentarer er et format, som gør sig særligt godt streaming, da det ikke nødvendigvis behøver at være aktuelt for at være relevant.

- ”Dokumentar er en genre, som kan noget helt særligt i forhold til at spejle verden og virkeligheden omkring os, og som samtidig egner sig godt til streaming. Det er derfor en helt oplagt ambition for DR, at DRTV skal være hjemsted for de bedste og mest troværdige danske og udenlandske dokumentarer,” siger Peter Rosberg.

Streamingtjenesten DR TV kan ses på Apple TV, Chromecast, HbbTV, PlayStation, iOS, Android og PC/Mac (browser).

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Max afslører priser: Bliver dyrere uden reklamer

19 Apr 2024 |

Sonys 2024-funktioner kommer også til A95L (QD-OLED)

19 Apr 2024 |

'Auto-kalibreret' Prime Video-profil introduceres i Sony TV

19 Apr 2024 |

Første kig: Nintendo retro-spil på Apple TV 4K og TV via AirPlay

19 Apr 2024 |

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |