Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLGs 2018 LCD-modeller er landet i handlen - FlatpanelsDK

LGs 2018 LCD-modeller er landet i handlen

04 May 2018 | Rasmus Larsen |

Modelprogrammet spænder fra nye high-end skærme med Dolby Vision til mere basale 4K-skærme. LGs 2018 LCD-modeller er nu i butikkerne.

Et bredt modelprogram

Modellerne blev præsenteret på CES-messen i januar og kan nu købes. LCD-topmodellen kaldes SK95 og har zone-styring. Det betyder i praksis, at lyset kan styres mere præcist på tværs af LCD-panelet, hvilket er særligt gavnligt ved film og spil i HDR-format. SK85 har en neddroslet version af systemet.

De billigere modeller i SK81-serien har kantbelysning, men byder – ligesom topmodellerne – stadig på Dolby Vision. Et af de store fokusområder for LG i år er netop 4K-opløsning og HDR. De bryster sig af, at de som eneste producent understøtter hele fire HDR-formater. Det er HDR10, HLG, Dolby Vision og Advanced HDR by Technicolor. Samsungs HDR10+ format støtter LG derimod ikke op om.

SK-modellerne placerer sig umiddelbart under LGs nye OLED-modeller, der også så småt er landet i butikkerne.


LG SK9500 LCD


UK-modeller i mellemklassen

Tager man skridtet ned i prisklasse, finder man en lang række UK-modelvarianter. Fælles for alle UK-modellerne er, at de har 4K-opløsning og bruger LCD-skærmteknologi. De bliver tilgængelige i formater fra 43 til 86 tommer.

LG lægger i år vægt på smart-delen. webOS-styresystemet rammer version 4.0, med undtagelse af den allerbilligste UK6100. Tidligere års modeller opdateres ikke med webOS 4.0. I engelsksprogede lande kan seere benytte stemmekommandoer via Google Assistant. Det kommer senere til Danmark, når Google tilføjer dansk sprog.


LG SK9500 LCD


Der er ingen buede skærme iblandt og 3D er dømt ude. LG positionerer SK-modellerne som high-end LCD-tv, der skal ud og konkurrere med blandt andet Samsungs ”QLED” LCD-modeller og Sonys XF90. LGs OLED-modeller skal stadig repræsentere det ypperste.

Læs også: Oversigt: LG 2018 TV

En god portion af LGs 2018 LCD-modeller står klar nu hos de danske forhandlere. De resterende modelserier rulles ud over de kommende uger og måneder op imod VM 2018, der som regel giver tv-salget et boost. Se danske priser og forhandlere nedenfor.
Flere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |