Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy Sonos 'hjemmebio højttaler' med HDMI godkendt til salg - FlatpanelsDK

Ny Sonos 'hjemmebio højttaler' med HDMI godkendt til salg

01 May 2018 | Rasmus Larsen |

Sonos er tilsyneladende ved at forberede lancering af en ny ”hjemmebiograf højttaler” med HDMI og integreret mikrofon til stemmestyring, ifølge Variety, som har opsnappet certificeringsdokumenter. Den skal sandsynligvis erstatte den aldrende Playbar.

En moderne soundbar fra Sonos

Vi omtalte første gang det nye Sonos-produkt i februar 2018 da en person, som hævede at være tidligere ansat, lækkede information om produktet og samtidig beskrev, hvorfor Sonos havde fravalgt HDMI på Playbar i sin tid.

Personen kaldet Sonos-produktet en ”mini soundbar”, men i dokumenter hos amerikanske FCC, der skal godkende produkter med indbygget radiosender/modtager forud for salg, henviser Sonos til det nye produkt som en “all-in-one home theater smart speaker”.

- “The model S14 is a high-performance all-in-one home theater smart speaker and part of Sonos’ home sound system,” står der dokumenterne.

Dokumenterne refererer også til en HDMI-port. Den tidligere ansatte hævdede i februar, at der er tale om HDMI 2.1. Ordvalget samt en illustration i dokumenterne synes ligeledes at bekræfte, at højttaleren vil have en integreret mikrofon til stemmestyring. Det kommer næppe som den store overraskelse i og med, at Sonos One-produktet allerede har denne funktionalitet.

Sonos har hidtil satset på optisk lyd fremfor HDMI. Hvis selskabet ønsker at supportere de seneste digitale lydformater, er der dog ikke længere nogen vej udenom HDMI.


Sonos HDMI soundbar


Den tyske side iFun har desuden modtaget en grafisk gengivelse af produktet fra en kilde. De mener, at grafikken forestiller den kommende soundbar.

Så hvornår lanceres denne tv-højttaler fra Sonos? Det ved vi ikke, men vi ved dog, at certificeringen af HDMI 2.1 produkter påbegyndes senere i 2018.

- Kilde: Variety, FCC, iFun.deFlere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |