Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee søsætter stor comedy-satsning - FlatpanelsDK

YouSee søsætter stor comedy-satsning

01 May 2018 | Rasmus Larsen |

YouSee Comedy hedder initiativet, som skal byde på programmer fra komikere som Tobias Dybvad, Magnus Millang, Esben Bjerre, Peter Falktoft og Casper Christensen samt nye talenter og indkøbt, udenlandsk indhold. Kanalen lanceres i dag.

Indholdssatsning fra YouSee

Det er nogle af de helt store komikernavne, som YouSee har på plakaten, når de i dag søsætter en stor indholdssatsning. Den skal give seere unikt indhold, som kan ses først på YouSee.

- ”Vi elsker comedy, og derfor vil vi skabe et univers, hvor nogle af Danmarks bedste komikere kan skabe lige præcis det indhold, som de brænder for. Det skal være en legeplads, hvor erfarne komikere kan få lov at prøve nye ting af og slippe kreativiteten løs, men også et vækstlag for nye talenter, der får mulighed for at skabe unikt indhold,” siger Christian Morgan, mediedirektør i YouSee.

Satsningen på comedy er næste skridt på rejsen fra at blive en rendyrket distributør til at tage en mere aktiv rolle i indholdsproduktion. YouSee presses i disse år fra flere fronter og bløder tusindvis af tv-kunder hvert kvartal.

DR og TV2 og andre klassiske kanaloperatører går i overgangen til streaming direkte til seerne med egne tjenester, samtidig med, at Amazon, Netflix og andre globale spillere har sat en ny dagsorden på tv-markedet ved at producere eget indhold. Det sker alt imens store softwaregiganter forsøger at sætte sig på markedet ved at introducere tv-platforme og afspillere.

- ”Vi ønsker at tage en mere aktiv rolle i forhold til indhold, og vi har især et stort ønske om at lave mere dansk indhold. Som tv-distributør køber vi jo masser af indhold til vores kunder, men vi skal som landets største indholdsudbyder også have modet til at eksperimentere, og derfor er det fantastisk, at vi i dag kan lancere et univers dedikeret til dansk comedy og satire,” lyder det fra Christian Morgan.


YouSee Comedy


YouSees satsning startede for alvor med ChriChriTV i efteråret. På YouSee Comedy kan man se indhold fra blandt andet Tobias Dybvad, Magnus Millang, Esben Bjerre, Peter Falktoft og Casper Christensen. Man har også indkøbt den udenlandske tv-serie This Country.

- ”Vi lægger ud med tre programrækker, men er i fuld gang med optagelser af en fodbold-komedieserie med danmarksmesteren i stand-up, Melvin, der tager udgangspunkt i hans afrikanske baggrund. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra Klovn og Drengene fra Angora. Derudover kommer der en satirisk reportage fra Kina med Peter og Esben, og vi er sammen med Casper Christensen ved at udvikle en ny programserie,” afslutter han.

YouSee Comedy lanceres i dag den 1. maj og inkluderes i alle kunders tv-pakker. Den kan også ses via selskabets app til mobil- og tv-platforme. Du kan læse mere på yousee.dk.Fakta om YouSee Comedy

I store træk
Alle YouSee's tv-kunder får YouSee Comedy med som en del af deres tv-pakke og kan se med via deres app, YouSee TV & Film, tv.yousee.dk eller deres tv-boks
Derudover kan alle se med via yousee.dk/comedy, hvor man allerede nu kan få en smagsprøve på de tre første programrækker.
Også på komikernes egne platforme er det muligt at se med – typisk efter en periode, hvor det er eksklusivt tilgængeligt for YouSee’s tv-kunder.
Udover de mange danske egenproducerede comedy-programmer vil YouSee løbende købe comedy fra både nær og fjern. I første omgang bliver bl.a. den populære engelske satire ’This Country’ en del af YouSee Comedy.
Masser af dansk comedy
Danskerne kan via YouSee Comedy se nye afsnit af det populære ’Dybvads Sofa’, et nyt satireprogram fra Magnus og Emil Millang, men også en helt ny komedieserie fra Jesper og Julie, der er nogle af de spirende comedy-talenter herhjemme.
”Vi lægger ud med tre programrækker, men er i fuld gang med optagelser af en fodbold-komedieserie med danmarksmesteren i stand-up, Melvin, der tager udgangspunkt i hans afrikanske baggrund. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra Klovn og Drengene fra Angora. Derudover kommer der en satirisk reportage fra Kina med Peter og Esben, og vi er sammen med Casper Christensen ved at udvikle en ny programserie,” fortæller Christian Morgan.
YouSee vil løbende producere nye danske comedy-programmer, og derudover er der indkøbt masser af komedie fra andre lande, bl.a. ’This Country’, der bliver kaldt det nye ’The Office’ og er et hit på BBC 3’s digitale platforme.
Magnus og Emil Millang: Hva’ fanden
Hva’ fanden sker der med vores klode? I brødrene Magnus og Emil Millangs nye satireprogram vil de redde verden med bier, bekæmpe stress med slow living i skoven og opklare, hvorfor NemKonto ikke er så nemt. Se med, inden jorden går under, og vi alle dør af hverdags-stråling og bakteriebomber.
”Der er så stor efterspørgsel på indhold, at der ikke er nok til at stille folks behov. Og når det kommer til comedy, så er det på nettet, at folk går hen og får deres grin. Så det er skide fedt, at der kommer en platform, hvis hovedfokus er comedy. Ærlig talt, så tror jeg ikke, vi kan få nok af dem. Jeg havde selv lyst til at udkomme med et kortere grineren format til nettet, så det var fedt, at muligheden bød sig,” siger Magnus Millang
Tobias Dybvad: Dybvads Sofa
Tobias Dybvads populære programmer bliver på TV 2 Zulu set af mange danskere hver uge. Nu har ’Dybvads Sofa’ fundet er nyt hjem hos YouSee Comedy, og denne gang får Dybvad bl.a. besøg af Mick Øgendahl, Linda P, Simon Talbot og Nikolaj Stockholm.
Julie og Jesper: 29
’29’ er et humoristisk hverdagsdrama, hvor vi følger Julie og Jesper, der netop er blevet singler og kæmper mod 30’erne, voksenlivet og andres forventninger. Julie og Jesper har tidligere været med i ’Generation SoMe’ og ’Youtuberne’ på DR3, og nu får deres første fiktionsserie premiere på YouSee Comedy. Anden sæson er allerede i produktion og forventes at have premiere til efteråret.
”Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med YouSee. De insisterer på at lægge ansvaret for indhold i de kreatives hænder, så man som skaber får mulighed for at realisere den vision, man har. Vi tror på, at den tillid giver mere originalt kvalitetsindhold,” siger Julie og Jesper.
Peter Falktoft og Esben Bjerre: I Kina går det godt
I Peter og Esbens nye reportageserie rejser de to gutter til Kina for at undersøge, om vi virkelig skal være bekymrede for den kinesiske invasion: Vil de forsøge at tage magten, og er de virkelig klogere end os? Et humoristisk portræt af Kina og de danskere, der lever i landet.
”Det er vigtigt, at der bliver lavet indhold af danskere, for danskere og i første omgang til danskere, således at man ikke spiller det hele over i hænderne på udenlandske interesser. Idéen har vi gået og brygget på i snart 3 år. Så det, at der endelig er nogen, som får det til at ske for os, sætter vi umådelig stor pris på,” siger Peter Falktoft.
Melvin: Sunday
’Sunday’ er en fodbold-komedieserie, hvor vi følger Sunday (spillet af Melvin Kakooza), der er blevet hentet til Danmark af en desperat fodboldtræner fra Fredericia. Her skal han redde klubben fra at lukke og byen fra ydmygelse. Serien er instrueret af Jesper Rofelt, der bl.a. er kendt fra ’Klovn’ og ’Drengene fra Angora’. Melvin Kakooza vandt DM i stand-up i 2017.
”Comedy er vokset rigtig meget over de seneste år i Danmark, og det jo altid en gave, når vi som komikere får en ny platform til at vise, hvad vi ellers kan. Derfor er det virkelig dejligt at kunne se noget mere komik og forhåbentlig inspirere andre komikere i Danmark til at udfolde sig. Jeg har udviklet mig, ikke bare som komiker, men også som manuskriptforfatter. Det har været skide skægt at møde ind på arbejde,” siger Melvin Kakooza.Flere nyheder

Sony XH90

Sony lancerer med XH90 sine første 4K TV med HDMI 2.1

03 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
TV2 Play hos YouSee

TV2 Play indgår nu i YouSees 'bland selv'

03 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
4K HDR film

'Indiana Jones', 300, Hitchcock, 'V for Vendetta' m.fl. på vej i 4K HDR

02 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
Samsung BD-E5500

'Bootloop' problem i Samsungs Blu-ray-afspillere breder sig

01 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
LG 2020 soundbar

LG lancerer 2020-soundbarer med Dolby Atmos, DTS:X

01 Jul 2020 | Rasmus Larsen |
CBS News i Danmark

CBS News går udenom tv-distributører med gratis app til danskere

30 Jun 2020 | Rasmus Larsen |
Apple TV Atmos LG TV

Apple TV app understøtter nu Dolby Atmos på LG TV

30 Jun 2020 | Rasmus Larsen |
Tenet

Biografernes store genåbning udskudt igen

29 Jun 2020 | Rasmus Larsen |