Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason'The Matrix' genudgives i 4K Dolby Vision plus Dolby Atmos - FlatpanelsDK

'The Matrix' genudgives i 4K Dolby Vision plus Dolby Atmos

14 Mar 2018 | Rasmus Larsen |

Warner Bros har annonceret, at The Matrix vil blive genudgivet på UHD Blu-ray og online med bedre billed- og lydkvalitet. De har været tilbage i studiet for at restaurere i 4K med Dolby Vision. Filmen får også lyd i Dolby Atmos og masser af ekstramateriale.

Klar til at tage den røde pille?

Science-fiction klassikeren er skabt af ’The Wackowskis’ og blev oprindeligt udgivet i 1999. Den restaurerede version er lavet under opsyn af Bill Hope, som var ansvarlig for billedsiden i sin tid.

Warner Bros bekræfter, at den restaurerede version af The Matrix er skabt baseret på et nyt scan i ægte 4K-opløsning fra 35mm filmrullen. Filmen præsenteres også i Dolby Vision HDR med udvidet lysdynamik og farverum. Herudover inkluderes objekt-baseret lyd i Dolby Atmos.

Der vil være masser af ekstramateriale at dykke ned i, herunder en skriftlig introduktion af The Wachowskis, adskillige kommentarspor samt ’The Matrix Revisited’, ‘Follow the White Rabbit’ og ‘Take the Red Pill’. Her er det officielle cover.


The Matrix


Kun den originale The Matrix er bekræftet i 4K HDR. Warner Bros har endnu ikke kommenteret på de to efterfølgere.

Den banebrydende film er blot seneste i rækken af titler, som genudgives på UHD Blu-ray og online i bedre kvalitet. Det er muligt fordi mange ældre film er skudt på filmruller, som kan scannes ved højere opløsning og med udvidet dynamikområde. Over de seneste uger har vi desuden kunne berette (1, 2, 3), at 2001: A Space Odyssey, Jurassic Park Collection, Gladiator, Braveheart og Saving Private Ryan genudgives. Du kan forvente mange flere i løbet af 2018 og de kommende år.

The Matrix genudgives i den højere kvalitet på UHD Blu-ray og online. Udgivelsesdatoen i USA er den 22. maj. Vi kender endnu ikke den europæiske eller nordiske lanceringsplan. Den nordiske udgivelsesdato står angivet til 31. maj på cdon.dk.

- Kilde: Warner via The Digital BitsFlere nyheder

Sony 2021 OLED TV nu i handlen

06 May 2021 |

Infuse 7 frigivet til Apple TV, macOS & iOS med nyt design

06 May 2021 |

Loewe gør comeback i Norden

06 May 2021 |

Netflix's første danske film, 'Kærlighed for voksne', kommer også på TV 2

06 May 2021 |

Medie: Disney & Warner i opgør med danske biografers eksklusiv-periode

05 May 2021 |

Mangel på PS5 & Xbox konsoller kan vare året ud

05 May 2021 |