Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa vil ikke sætte dato på forsinket 4K Android TV-boks - FlatpanelsDK

Stofa vil ikke sætte dato på forsinket 4K Android TV-boks

05 Feb 2018 | Rasmus Larsen |

Stofa gik for lidt over 1 år siden på scenen for at præsentere en ny 4K-boks baseret på Googles Android TV. Den er i mellemtiden blevet forsinket og selskabet vil ikke sætte ny dato på. Det skriver Recordere.

Teknikken skal virke

Boksen skulle have været på markedet i efteråret 2017, men blev udskudt. Stofa vil endnu ikke melde en ny dato ud. Alfa-omega er, at teknikken spiller 100%.

- “Vi vil ikke melde en dato ud, da vi vil være sikker på at boksen fungerer 100% uden problemer inden vi sender den ud til vores kunder,” siger Sune Nabe Frederiksen, nytiltrådt direktør hos Stofa, til Recordere. ”Og vi har heller ikke nogen events i kikkerten, som er klar med 4K indhold som gør vi vil skynde os unødvendigt.”


Stofa Android TV-boks


Boksen er baseret på Googles Android TV-platform og udvikles i samarbejde med koreanske Kaon Media. Canal Digital har netop søsat en lignende satsning bygget på Android TV. Den kommer senere til Danmark. Android TV-platformen er også indbygget i tv-skærme fra Sony, Philips og Bang & Olufsen, men Stofa har altså valgt at satse på egen boks fremfor en app.

Selskabet tilbyder i dag Viasats Ultra HD-sportkanal, men fortæller til Recordere, at indholdet i den højere kvalitet har fået en kølig modtagelse blandt kunder. Med boksen vil selskabet foruden mere 4K-indhold, kunne tilbyde en komplet underholdningsplatform.

- ”Det er fremtidens tv. Boksen har Google Play integreret, så du kan have dine foretrukne apps og tjenester på boksen. Den kan også fungere som spillekonsol med mulighed for at tilkoble game controllers, keyboards, joystick mv. og downloade spil fra Google Play. Boksen giver også mulighed for voice search,” lyder det fra Stofa i introduktionen af boksen.

Men skal vi regne med en måned, et halvt år eller endnu et år? Da boksen blev forsinket i efteråret, meldte Stofa ud, at den i stedet ville blive lanceret i ”foråret 2018”. Noget tyder dog på, at den tidsplan også vil skride. Stofa vil kun sige, at ”boksen lanceres, når den er gennemtestet”.

Stofa Android TV-boks:

Android TV™ 7.0 Nougat
4K (3840 x 2160 pixels)
Google Play app-butik
Chromecast indbygget
16GB lagerplads
2GB RAM
Understøttelse af USB-harddisk
MW & OS: iWedia on Android TV™ 7.0 Nougat
Videodekodning: 4K UHD HEVC 2048p60/MP4/MPEG2/VP9/HDR
Lyddekodning: MPEG-1 layers 1,2, ACC LC, HE-AACv1/2, MP3 Dolby Digital, Dolby Digital Plus
NorDig compliant 4 DVB-C-tunere
WiFi 802.11ac 3x3 2.4GHz/5GHz dual band selectable, BLE 4.0
- Kilde: RecordereFlere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |