Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonStofa vil ikke sætte dato på forsinket 4K Android TV-boks - FlatpanelsDK

Stofa vil ikke sætte dato på forsinket 4K Android TV-boks

05 Feb 2018 | Rasmus Larsen |

Stofa gik for lidt over 1 år siden på scenen for at præsentere en ny 4K-boks baseret på Googles Android TV. Den er i mellemtiden blevet forsinket og selskabet vil ikke sætte ny dato på. Det skriver Recordere.

Teknikken skal virke

Boksen skulle have været på markedet i efteråret 2017, men blev udskudt. Stofa vil endnu ikke melde en ny dato ud. Alfa-omega er, at teknikken spiller 100%.

- “Vi vil ikke melde en dato ud, da vi vil være sikker på at boksen fungerer 100% uden problemer inden vi sender den ud til vores kunder,” siger Sune Nabe Frederiksen, nytiltrådt direktør hos Stofa, til Recordere. ”Og vi har heller ikke nogen events i kikkerten, som er klar med 4K indhold som gør vi vil skynde os unødvendigt.”


Stofa Android TV-boks


Boksen er baseret på Googles Android TV-platform og udvikles i samarbejde med koreanske Kaon Media. Canal Digital har netop søsat en lignende satsning bygget på Android TV. Den kommer senere til Danmark. Android TV-platformen er også indbygget i tv-skærme fra Sony, Philips og Bang & Olufsen, men Stofa har altså valgt at satse på egen boks fremfor en app.

Selskabet tilbyder i dag Viasats Ultra HD-sportkanal, men fortæller til Recordere, at indholdet i den højere kvalitet har fået en kølig modtagelse blandt kunder. Med boksen vil selskabet foruden mere 4K-indhold, kunne tilbyde en komplet underholdningsplatform.

- ”Det er fremtidens tv. Boksen har Google Play integreret, så du kan have dine foretrukne apps og tjenester på boksen. Den kan også fungere som spillekonsol med mulighed for at tilkoble game controllers, keyboards, joystick mv. og downloade spil fra Google Play. Boksen giver også mulighed for voice search,” lyder det fra Stofa i introduktionen af boksen.

Men skal vi regne med en måned, et halvt år eller endnu et år? Da boksen blev forsinket i efteråret, meldte Stofa ud, at den i stedet ville blive lanceret i ”foråret 2018”. Noget tyder dog på, at den tidsplan også vil skride. Stofa vil kun sige, at ”boksen lanceres, når den er gennemtestet”.

Stofa Android TV-boks:

Android TV™ 7.0 Nougat
4K (3840 x 2160 pixels)
Google Play app-butik
Chromecast indbygget
16GB lagerplads
2GB RAM
Understøttelse af USB-harddisk
MW & OS: iWedia on Android TV™ 7.0 Nougat
Videodekodning: 4K UHD HEVC 2048p60/MP4/MPEG2/VP9/HDR
Lyddekodning: MPEG-1 layers 1,2, ACC LC, HE-AACv1/2, MP3 Dolby Digital, Dolby Digital Plus
NorDig compliant 4 DVB-C-tunere
WiFi 802.11ac 3x3 2.4GHz/5GHz dual band selectable, BLE 4.0
- Kilde: RecordereFlere nyheder

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 |

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |