Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBølge af nedbrud plager YouSee TV - FlatpanelsDK

Bølge af nedbrud plager YouSee TV

31 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

YouSee har 3 gange i løbet af 40 dage været ramt af store nedbrud, som har klippet forbindelse til tv-signalet på app og tv-boks. Det er dårlige takter forud for lanceringen af et nyt, mere digitalt tv-produkt.

Nedbrud på login-funktion

YouSee har henover årene kæmpet med nedbrud ved spidsbelastning, typisk under store sportsbegivenheder. Kundernes tålmodighed har dog for alvor været sat på en prøve i december og januar.

Det skyldes tilsyneladede tre nedbrud på login-funktionen, som sætter Humax-boksen, app til mobil/tablet og hjemmeside helt eller delvist ud af funktion. Det første nedbrud skete i midten af december, hvorefter det blev gentaget i midten af januar. I går gik det så galt igen, beretter Recordere.dk.

- ”Dybt beklageligt, så oplever vi i øjeblikket en generel fejl med "Mit YouSee" samt Webmail,” skrev YouSee på Facebook. ”Fejlen berører også Humax Tv-boksen, så hvis du allerede har den kørende, må du endelig ikke slukke for den, da du herefter kan risikere, at du ikke kan få adgang til indholdet på den.”

YouSee havde ellers lovet bod og bedring. Et af tiltagene har været at opdatere softwaren på YouSee-boksen, så den ikke længere kræver netforbindelse ved genstart. Dette løser dog ikke problemerne i de andre grene af nettet.

Nyt digitalt tv-produkt i februar

Den seneste bølge af nedbrud kommer umiddelbart før lanceringen af et nyt tv-produkt. Løsningen skal ”give kunderne maksimal fleksibilitet til at mikse tv-kanaler med streamingtjenester efter behov”, skriver Finans.

Produktet lanceres i løbet af februar og skal samle underholdning på tværs af tv, mobil og tablet, lyder det fra TDC’s adm. direktør Pernelle Erenbjerg.

Et sådan tiltag vil imidlertid stille endnu større krav til, at en login-funktion ikke er nede i tide og utide.

TDC fremlægger årsregnskab for 2017 på fredag den 2. februar.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |