Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonAndroid TV fås nu på en stick - FlatpanelsDK

Android TV fås nu på en stick

29 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

Amazon og Roku har allerede rykket deres komplette tv-styresystemer til en stick. Nu findes Googles Android TV ligeledes i det beskedne format. (via Android Police).

Men kun i Japan

Den gode nyhed er, at Android TV-enheden lader til at have nogenlunde lige så mange kræfter, som chippen indbygget i skærmene, der kører Android TV. Den dårlige nyhed er, at den kun sælges i Japan, hvor den er lanceret som ’CCC Air Stick TV’.

På trods af det lille format, kan Air Stick spytte video ud i 4K og HDR. Den har 2GB RAM og 16GB lagerplads, hvilket er det samme som langt dyrere skærme baseret på Android TV.

Android TV stick


Amazon og Roku tilbyder allerede lignende produkter. Amazons FireTV og Rokus Roku OS startede karrieren i bokse, men er sidenhen lanceret som sticks. De forbinder til tv’et via HDMI og trækker strøm via et separat kabel.

Som vi alle ved, sælger Google en stick i form af Chromecast, men det er en relativ simpel og ”dum” modtager. Android TV er et komplet styresystem med en fuld brugerflade på tv-skærmen. Det har også Chromecast indbygget.

Vi krydser fingre for, at Android TV-sticks snart når til Europa. I Japan koster den hvad der svarer til ca. 600 kroner.

- Kilde: Android PoliceFlere nyheder

Premiere: Ny dansk tv-serie fra Netflix handler om blodtørstige nisser

28 Nov 2021 |

Disney øger indholds-investering til over 200 mia. kroner i 2022

26 Nov 2021 |

Black Friday: Opdateret med Apple Store, Humac, B&O-butikker mm.

26 Nov 2021 |

Parknet hæver priserne på tv-pakker med op til 30 kr/md.

25 Nov 2021 |

DVB klar med første tuner-specifikation til kanaler i 8K UHD

25 Nov 2021 |