Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVideodemo: Google Assistant i LGs 2018 TV - FlatpanelsDK

Videodemo: Google Assistant i LGs 2018 TV

15 Jan 2018 | Rasmus Larsen |

LG vil udvide stemme-funktionaliteten i sine nye tv-skærme vha. Google Assistant. Det skal gøre det nemmere at finde nyt indhold på tværs af forskellige tjenester.

Google Assistant i aktion

Amazon Alexa var alle vegne på CES, men Google Assistant gør også fremskridt. LGs tv-skærme har kunnet håndtere simple stemmekommandoer i et par år, men de har søgt hjælp hos Google for at udvide funktionaliteten.

I stedet for, at vi forklarer, hvordan det virker, så har vi skudt en kort video fra en af de demonstrationer, vi fik. Elvis forklarer jer, hvordan Google Assistant bl.a. kan bruges til at søge efter indhold på tværs af tv-tjenester og styre det forbundne hjem, herunder Philips Hue.
Google Assistant taler på nuværende tidspunkt engelsk, fransk og tysk. Taleassistenten er heller ikke tilgængelig i alle regioner.

LG Nordic oplyser, at de gerne vil aktivere funktionaliteten, selv hvis Google Assistant kun taler engelsk, men at det er op til Google. Vi fangede Tim Alessi, LG Electronics amerikanske chef for produktudvikling, men heller ikke han havde et konkret svar. Tim demonstrerede dog, at Google Assistant kan oversætte imellem engelsk og dansk på LGs tv-skærme.

Der er ikke umiddelbart lagt op til, at funktionerne rulles ud på sidste års modeller.Flere nyheder

UHD Blu-ray film virker ikke længere i nye Intel PC'er

20 Jan 2022 |

LG og Samsung vil lancere NFT-baseret digital kunst i Smart TV

19 Jan 2022 |

'Titanic' genudgives angiveligt i 4K HDR til sommer

19 Jan 2022 |

Microsoft vil købe Activision Blizzard og sende 'mange spil' på Xbox Game Pass

19 Jan 2022 |