Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips udruller Android 7.0 med HLG, Amazon HDR, Google Cast 4K mm. - FlatpanelsDK

Philips udruller Android 7.0 med HLG, Amazon HDR, Google Cast 4K mm.

26 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

Philips har frigivet en større opdatering til Android TV. Med version 7.0 (Nougat) tilføjes bl.a. understøttelse af Google Cast 4K, HLG HDR-format samt HDR og Dolby Digital Plus i Amazon app’en.

Android 7.0 til Philips TV

Som sædvanlig rulles større software-opdateringer ud over en periode for at skåne serverne og for at sikre, at der ikke opstår fejl undervejs. Philips trykkede på knappen i sidste uge og forventer, at det tager adskillige uger før version 7.0 – også kaldet Nougat – når alle 2016 og 2017 Android TV.

Ikke desto mindre kan du se frem til interessante nyheder. Først og fremmest luges der ud i fejl, så brugerfladen skulle køre bedre. Android 7.0 tilføjer herudover understøttelse af HLG (Hybrid Log Gamma) , som er det HDR-format, der skal bruges på tv-kanaler og live-streaming. En anden nyhed er Chromecast 4K, så skærmene nu viser indhold i højeste tilgængelige opløsning, når du bruger cast-knappen.

Philips fremhæver, at Amazon app’en efter opdatering vil understøtte HDR samt Dolby Digital Plus.

Philips Android TV


Opdateringen tilføjer også generelle Android-nyheder såsom picture-in-picture-funktion samt mulighed for optagelse i apps. Disse muligheder kræver, at app-udvikleren har implementeret den pågældende API. Det bliver desuden muligt at benytte flere Google-konti på samme TV.

Android 7.0 bliver tilgængeligt på 2016 og 2017 Philips Android TV. Selskabet har fravalgt 2015-modellerne, som kører på en anden teknisk platform. Det står i kontrast til Sony, som har planer om at opdatere 2015-modeller. Sony og Philips startede begge satsningen på Android TV i foråret/sommeren 2015.

Philips har endnu ikke kommenteret på planerne for Android 8.0, der introducerer en helt ny brugerflade på tv-skærme. Android 8.0 udkom til Googles Nexus Player-boks i sidste uge.

Opdateringen vil blive installeret automatisk i løbet af de kommende uger, men du kan løbende tjekke opdateringsmenuen for at se om serveren er blevet klar.

Android 7.0 (Nougat) på Philips TV

Hvornår: Uge 38 og fremefter
Påvirkede modeller:
2016 Philips Android TV (ender på 01 – f.eks. 6501)
2017 Philips Android TV (ender på 02 – f.eks. 7202)
Nye funktioner:
Improved Overall system performance
Amazon HDR Support
Amazon DD+ Support
Improved Browser compared to Android M
HLG (Hybrid Log Gamma) functionality
Chromecast 4K support
Multiple Google accounts support for your TV
Support of cable operator Teleing for Slovenia
Reduced Upgrade time (in progress)
Enhanced Security (SELinux Policies)
Picture-in-picture
App recordingFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |