Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGösta bliver HBO Nordics første originalserie - FlatpanelsDK

Gösta bliver HBO Nordics første originalserie

19 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

Tv-serien på 8 afsnit af 45 minutters varighed bliver den første skandinaviske tv-serie fra HBO Nordic. Gösta instrueres af svenske Lucas Moodysson.

En sjov og bittersød fortælling

Gösta handler om en 28-årig børnepsykolog, der får job i en hytte ude i skoven i en flække i Småland. Den produceres for HBO Nordic af Lars Jönsson fra Memfis Film.

- ”Gösta er en indsigtsfuld, sjov, mangefacetteret og bittersød fortælling, som siger meget om den tid, vi lever i, fortalt på en særlig måde, som kun Lukas kan. Jeg er utrolig glad for at byde Lukas og Lars velkommen til HBO Nordic,” siger Hanne Palmquist, VP Original Programming, HBO Nordic.

Det bliver HBOs første skandinaviske produktion og svenske Lukas Moodyssons første tv-serie. Han har tidligere stået bag Fucking Åmål, Tillsammans, Lilja 4-ever og Vi er de bedste!

- ”Jeg er utrolig glad for, at jeg nu skal lave min egen tv-serie,” siger Moodysson, som skal instruere alle otte afsnit. ”Jeg vil, at serien skal være en blanding af komedie og Dostojevskij. Så sjov som muligt, og så alvorlig som muligt."

Ud over hunden Ludde på billedet, har HBO Nordic ikke løftet sløret for de medvirkende skuespillere.

Optagelserne begynder i Småland i 2018. Tv-serien forventes at få premiere på HBO Nordic i 2019.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |