Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee: Mere streamingindhold og 4K-boks til efteråret - FlatpanelsDK

YouSee: Mere streamingindhold og 4K-boks til efteråret

01 Sep 2017 | Rasmus Larsen |

YouSee fortæller i dag på IFA-messen, at der skal være mere fokus på streamingindhold i tv-pakkerne. De lancerer også den første 4K tv-boks til efteråret.

Tv & streaming i samme pakke

Hos YouSee forventer man, at streaming-tjenester bliver fremtidens tv-kanaler. Derfor vil YouSee forny bland-selv-konceptet, så kunderne kan vælge mellem både tv-kanaler og streaming-tjenester.

- ”Tv-markedet er under forandring, og vi vil gerne tilbyde vores kunder masser af digitalt indhold, som de kan se, når der passer dem. Derfor har vi samlet en stor streaming-pakke med film og tv fra bl.a. Viasat, Discovery, Comedy Central og Nickelodeon, som alle vores kunder får adgang til,” siger Jacob Mortensen, tv- og bredbåndsdirektør i YouSee.

YouSee lægger ikke skjul på, at tidsforbruget af tv-kanaler er nedadgående. De ser en fremtid, hvor “danskerne bruger mindre tid på at se traditionelt flow-tv”, men supplerer med streaming. De kalder streamingtjenester for “fremtidens tv-kanaler”.

Derfor vil de udvide kataloget af streaming og gøre der mere fleksibelt. Til efteråret vil kunder have adgang til over 1000 timers streaming-indhold fra bl.a. C More, HBO og Dansk Filmskat.

- ”Vores kunder skelner ikke mellem tv-kanaler og streaming-tjenester, men vælger den underholdning, de har lyst til. Derfor har mange af dem f.eks. HBO Nordic som et supplement til deres tv-pakker, men i dag skal en tv-pakke selvfølgelig også indeholde streaming-tjenester. I første omgang kan vores kunder bl.a. vælge at få HBO Nordic, C-More eller Dansk Filmskat med i deres tv-pakke, men vi arbejder på, at endnu flere streaming-tjenester skal være en del af bland-selv-pakken, hvor vores kunder kan sammensætte og ændre deres unikke tv-pakke med et enkelt klik,” fortæller Jacob Mortensen.

YouSee


4K-boks til efteråret

YouSee har i dag lanceret en app til Android TV og til efteråret følger en tv-boks, som for første gang kan håndtere 4K-opløsning.

YouSee fortæller, at den nye 4K-boks fremover skal være den primære. Den nuværende boks med indbygget harddisk vil blive en ekstra-boks til kunder, som har brug for mere end en.

- ”Det skal være nemmere at se tv på den måde, der passer vores kunder bedst. Uanset om det er på den store tv-skærm eller på digitale platforme. Derfor har vi udviklet en app, der giver alle med en tv-boks mulighed for at se tv via Android TV, og inden længe lancerer vi en ny 4K tv-boks, der er både mindre og hurtigere, og hvor man kan gemme sine tv-optagelser i skyen, så man kan se dem overalt.”

Boksen understøtter 4K UHD-opløsning og er desuden fire gange hurtigere, men er alligevel mindre fysisk end den nuværende. Wi-Fi er også blevet bedre. Brugerfladen og fjernbetjeningen er den samme.


Det oplyses ikke, hvilket indhold, som kunder kan forvente i den højere opløsning.


YouSee


Fakta om kommende YouSee 4K-boks

Se tv i 4K-kvalitet
Få adgang til sine optagelser på mobil, tablet og pc
Planlægge optagelser via YouSee Tv & Film appen og ‪tv.yousee.dk
Gemme 250 timers optagelser i skyen
Optage fra lige så mange kanaler man vil på én gangFlere nyheder

Xbox Series X

01 Dec 2020 |

Guide: Opsæt Xbox Series X til HDMI 2.1, 4K120, VRR & HDR

01 Dec 2020 |

Nyt TV på Black Friday? Tips og råd til opsætning

01 Dec 2020 |

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |