Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reason"Apple OLED TV" afbilledet i lækkede kinesiske fotos - FlatpanelsDK

"Apple OLED TV" afbilledet i lækkede kinesiske fotos

16 Aug 2017 | Rasmus Larsen |

Der er utvivlsomt et Apple-logo på bagsiden af skærmen og profilen indikerer, at det er OLED-teknologi, men om de slørede fotos fra Kina er autentiske, er svært at vurdere. Der henvises til skærmen som ”Apple OLED TV” med et format på ”cirka 60 tommer”, beretter Macrumors.

Arbejder Apple på OLED-tv?

De fire fotos stammer fra Kina og kaldes på Weibo-siden, hvor de er delt, for ”Apple OLED TV spy photos”. To billeder viser en skærm, hvorpå der er optagelser af hvad der ligner et Apple OLED-tv. De to andre lader til at være fotos fra testrum.

Alle fire billeder er slørede, men de viser alligevel tydeligt et Apple-logo på en lille boks på bagsiden – formentlig elektronikboksen til stik og processor. Rammen er beskrevet som "metal". En sådan boks findes også på nuværende OLED-tv, hvor den typisk fylder hele bredden.


Apple OLED TV


Apple OLED TV


Skærmens form gør det samtidig klart, at der er tale om OLED-teknologi. LCD-tv kan ikke blive så slanke.

Om der rent faktisk er tale om en prototype fra Apple, er naturligvis umuligt at be/afkræfte på nuværende tidspunkt, men rygtet om en tv-skærm fra Apple har været sejlivet. Det blev afsløret af Steve Jobs i biografien af Walter Isacsson, at Apple dengang arbejdede på netop en tv-skærm. Projektet blev dog lagt på is i 2014, ifølge Wall Street Journal.

Billederne kan naturligvis stamme fra 2014 eller tidligere, men dengang var markedet for OLED-tv i sin spæde start. Både Samsung og LG producerede dengang primært buede OLED-tv. Samsung har sidenhen opgivet at producere OLED-tv.

Apple tilbyder i dag sit styresystem for tv-skærme (tvOS) via Apple TV-boksen.


Apple OLED TV


Apple OLED TV


- Kilde: Weibo via Macrumors

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |