Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSees app til Android TV vil tilbyde kanaler, arkiv og film - FlatpanelsDK

YouSees app til Android TV vil tilbyde kanaler, arkiv og film

12 Jul 2017 | Rasmus Larsen |

En beta-udgave af YouSee til Android TV lå tilgængelig i app-butikken. App’en vil give kunder adgang til tv-kanaler, start forfra, tv-arkiv, film og børneindhold via streaming. Det skriver Recordere.

YouSee til Android TV

YouSee afslørede tidligere på sommeren overfor FlatpanelsDK, at der arbejdes apps til både Apple TV og Android TV. Nu har vi fået indblik i, hvad YouSee konkret arbejder på.

App’en til Android TV skal give adgang til det meste af YouSee-universet, herunder tv-kanaler og arkiv. Det vil blive muligt at bruge ”start forfra” på tv-kanaler og der vil desuden være adgang til et børneunivers.

YouSee på Android TV


Herudover vil kunder, afhængigt af deres tv-pakke, have adgang til film og tv-serier fra f.eks. C More. Det ser ikke umiddelbart ud til, at leje- og købefilm bliver tilgængelige i app’en til Android TV. Dette kan næppe forventes i den kommende app til Apple TV heller. Både Google og Apple tager en andel af ”in-app” salg, herunder køb/leje af film.

Læs også: Interview: YouSee om fremtiden, tv-oplevelsen, 4K, eksklusivt indhold & platforme

Android TV er et styresystem udviklet af Google. Sony og Philips har brugt det på tv-skærme siden 2015. Bang & Olufsen har senest lanceret produkter baseret på Android TV. Herudover findes tv-bokse såsom Nvidia Shield og Nexus Player.

YouSee på Android TV


Google slap Android til tv-skærme fri i slutningen af 2014, men de danske udbydere har ikke været ivrige for at støtte op om projektet. Den første – og eneste – danske app til platformen er Viaplay. YouSee melder sig snart på banen, men vi ved kun, at det sker i ”andet halvår 2017”.

App’en er tiltænkt YouSee-kunder, som allerede har abonnement, ligesom det er tilfældet med YouSees eksisterende apps til smartphone og mobil. Det vil ikke blive muligt at tegne abonnement direkte i app’en. Beta-versionen lå i går tilgængelig i Googles app-butik, men er sidenhen fjernet af YouSee.

Opdatering kl. 10.40: YouSee oplyser følgende overfor FlatpanelsDK:

- ”Vi forventer at app’en bliver tilgængelig for vores tv-boks kunder på den anden side af sommerferien.”


YouSee på Android TV

- Kilde: RecordereFlere nyheder

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |

Sony: PS5 får HDMI 2.1 VRR-support med fremtidig opdatering

24 Nov 2020 |

Xbox Series X controller-support til Apple TV – måske også DualSense

24 Nov 2020 |

'Verdens første' 55" AMQLED udviklet af kinesiske BOE

24 Nov 2020 |

Infuse kommer til macOS

23 Nov 2020 |