Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonDolby Vision aktiveret på Oppo UDP-203/205 med seneste beta-software - FlatpanelsDK

Dolby Vision aktiveret på Oppo UDP-203/205 med seneste beta-software

29 May 2017 | Rasmus Larsen |

Oppos UDP-203 og UDP-205 UHD Blu-ray-afspillere bliver de første til at understøtte Dolby Vision HDR-formatet. Den seneste beta-software åbner tilsyneladende ballet, ifølge ejere på AVSForum.

Dolby Vision på Blu-ray

Ejere af Oppos UHD Blu-ray-afspillere og en tv-skærm med Dolby Vision har spottet det lille logo i øverste højre hjørne. Med den seneste ”public beta” firmware har Oppo tilsyneladende tilføjet funktionen, som blev lovet ved lancering.

Der er dog en detalje, som skal fremhæves. Eftersom der endnu ikke er firgivet UHD Blu-ray-film i formatet, har ejere kun kunnet bekræfte, at det virker via USB vha. testfiler. I disse tilfælde godtages videofilerne og tv’et skifter til Dolby Vision-tilstand, som også deaktiverer en del videoindstillinger pga. Dolbys puristiske tilgang til billedkvalitet, der bl.a. forbyder brug af teknikker såsom ’motion interpolation’.

De første skiver i formatet lander den 6. juni med Despicable Me 1 og 2. Lionsgate udgiver første skive den 27. juni og Sony Pictures udgiver sin første den 18. juli.

Oppo UDP-203


Når de første UHD Blu-ray-skiver i Dolby Vision udgives i næste uge, vil ejere af Oppo-afspillerne kunne bekræfte, at skiverne også virker. Beta-softwaren kan findes her. Den nye software tilføjer også skarphedsjustering og retter fejl.

Læs også: Dolby Vision forklaret

På nuværende tidspunkt sælger LG, Loewe, TCL, Hisense, Philips (USA) og Vizio tv-skærme med Dolby Vision. LG har også lovet at understøtte formatet på sin UP970 UHD Blu-ray-afspiller, men firmwareopdateringen er endnu ikke blevet klar.

- Kilde: AVSForum ejere

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |