Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple vil lave tv-serier & film - rygte - FlatpanelsDK

Apple vil lave tv-serier & film - rygte

12 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Apple er tæt på at underskrive aftaler om at skabe tv-serier og potentielt spillefilm, hvis man skal tro Wall Street Journal. De vil angiveligt tilbyde de første produktioner via Apple Music-tjenesten senere i 2017.

Vil have fod indenfor i Hollywood

Netflix gør det. Amazon ligeså. Og måske melder Apple sig snart på banen. Wall Street Journal mener at vide, at Apple indledningsvis holder fokus på tv-serier i stil med HBOs ’Westworld’ og Netflix’ ’Stranger Things’, men også kraftigt overvejer at finansiere film.

Apple har vel at mærke allerede rettigheder til visse tv-programmer, såsom ’Carpool Karaoke’ og er i gang med at producere en programserie om Dr. Dre, der har været ansat hos Apple siden opkøbet af selskabet Beats i 2014. De har også deltaget i produktionen af musikvideoer for store kunstnere på Apple Music.

Ambitionerne går dog langt ud over disse produktioner. Der vil angiveligt være tale om tv-serier og potentielt spillefilm, som skal tilbydes eksklusivt til kunder af tjenesten Apple Music. Indholdet vil ikke nødvendigvis have nogen forbindelse til musik, tilføjes det. Hvorfor Apple vælger at knytte det til Apple Music er uklart, men det kan være, at Apple ser det som en sidedør ind på markedet.

- “Executives at Apple have told people in Hollywood they hope to start offering original scripted content by the end of 2017,” skriver WSJ.

Apple TV


Kilderne siger dog samtidig, at Apple lægger forsigtigt ud. Det bliver til at starte med ikke en satsning til adskillige hundrede millioner, eller endda milliarder, dollars, ligesom Netflix, Amazon og tv-netværk spenderer.

Bloomberg har tidligere skrevet, at Apple også forsøger at presse Hollywood-filmstudierne til at tilbyde film på iTunes 2 uger efter biografpremieren.

Selskabet lancerede i 2015 den nye Apple TV-boks med tvOS og app-butik. På denne kan man allerede leje og købe film fra Hollywood-studierne via iTunes.

- Kilde: Wall Street JournalFlere nyheder

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |

Apple Mac får VRR-support for mere flydende gameplay

16 Jun 2021 |

Ingen planer om reklamer på Disney+, siger topchef

16 Jun 2021 |

SF Kids lukker og indholdet rykkes til C More

16 Jun 2021 |

Xbox ræser mod next-gen med 'største eksklusive spil lineup hidtil'

15 Jun 2021 |