Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix HDR er langt om længe ved at blive udrullet på Samsung 2015 TV - FlatpanelsDK

Netflix HDR er langt om længe ved at blive udrullet på Samsung 2015 TV

11 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Samsung lovede, at det ville ske, men det skulle tage næsten 9 måneder. Ejere af Samsung UHD-tv fra 2015 kan meget snart nyde Netflix i HDR-billedkvalitet. Opdateringen er ved at blive rullet ud i USA og kommer senere til Europa.

Netflix HDR opdatering

Netflix begyndte at streame i HDR-videokvalitet i april 2016 og ejere af 2016 Samsung TV kunne kigge med fra start. Ejere af 2015-modeller blev samtidig lovet en opdatering, men den har været så længe undervejs, at nogen personer var begyndt at frygte, at det ikke ville ske.

Heldigvis sker der nu endelig noget. Samsung er begyndt at udrulle seneste firmware, som inkluderer Netflix HDR. Ejere af skærmene ser nu det lille ’HDR’-logo i brugerfladen, når de navigerer hen på tv-serier såsom ‘Marco Polo’, ‘Daredevil’ og ‘Chef’s Table’. Netflix har lovet at udvide kataloget af indhold i den højere kvalitet betragteligt og en af de næste store produktioner bliver ‘A Series of Unfortunate Evens’.

Netflix in HDR


Opdateringen fylder 1513.15 MB og er på nuværende tidspunkt kun tilgængelig i USA på supportsiden, hvilket betyder, at den manuelt skal downloades, udpakkes til en USB-nøgle og installeres på tv-skærmen.

Opdateringen er endnu ikke dukket op på de europæiske supportsider, men det er ikke uvant for Samsung at frigive opdateringer i USA før de udrulles i Europa. Opdateringen blev tilføjet på den amerikanske side i går d. 10. januar og virker pt. til udvalgte JSxxxx modeller, men tilsyneladende ikke alle. Hvornår den frigives i Europa, står endnu ikke klart, men det kan ikke vare længe.

Samsung siger, at opdateringen også har “improved browser performance, improved app performance, improved stability, and improved usability of input devices”.


En opdatering vedr. Tizen

Vi spurgte faktisk Samsung ind vedrørende Netflix-opdateringen på CES 2017 i sidste uge, hvor Samsung ikke havde meget at tilføje. De fortalte os kun, at udviklere hos Samsung og Netflix løb ind i tekniske udfordringer, som forsinkede opdateringen. Hvad disse udfordringer dækker over, kom Samsung ikke specifikt ind på.

Vi spurgte også ind til den lovende Tizen-opdatering til 2015-modellerne og selskabet fortalte os – til vores overraskelse – at den allerede er frigviet. 2015-modellerne får desværre ikke den nye brugerflade, som blev introduceret i 2016 med Tizen 2.0. I stedet indeholder opdateringen ”under-the-hood” forbedringer i systemet og apps. Så altså; ingen stor Tizen-opdatering og ingen nye Evolution Kit-bokse.

- Kilde: Avsforum. Tak for tippet, Simon og Simone!

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Oversigt: Samsung 2024 TV-skærme

28 Mar 2024 |

Læk: Ny hvid Xbox Series X dropper UHD Blu-ray drevet

28 Mar 2024 |

Streaming-kalenderen: Nyt på Disney+ i april

28 Mar 2024 |

Sony søsætter satsning på gratis-kanaler med reklamer i Danmark

28 Mar 2024 |

Philips Hue får dybere integration med Samsung TV

27 Mar 2024 |

Amazon Prime Video skal sende Premier League hver lørdag i Danmark

27 Mar 2024 |