Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG afslører ultratyndt W7 'wallpaper OLED' - FlatpanelsDK

LG afslører ultratyndt W7 'wallpaper OLED'

04 Jan 2017 | Rasmus Larsen |

Den Sydkoreanske producent har i dag på CES 2017 præsenteret næste generation af OLED-teknologien med det ultratynde ’wallpaper OLED-tv’. W7-modellen kommer i 65 og 77” med priser fra ca. 10.000 Euro.

LG W7 tapet TV

Den nye W7 er det nye ”Signature TV”; en titel som sidste år var tildelt G6-serien. Den repræsenterer det ypperste indenfor teknologi og design, som LG kan levere.

W7 er ultra-tyndt, blot 2.57 millimeter og kan hænge helt fladt på væggen udelukkende ved hjælp af magneter. Elektronikken er placeret i den tilhørende soundbar, som understøtter Dolby Atmos-lyd. Soundbaren forbinder til tv'et med 1 fladt kabel.

LG W7 OLED


- "Med lanceringen af W7 har design af fjernsyn ændret sig for altid," siger David Man-tanya, nordisk Product Specialist hos LG Home Entertainment. "Det er grænsende til det surrealistiske. Det er primært på grund af tv’ets design, hvor det super slanke W7 smelter ind i hjemmet. Noget intet tv tidligere har gjort på samme måde. Samtidig er billedet bedre end nogensinde. Denne tv-rejser simpelthen en fantastisk oplevelse. Når vi i al hemmelighed har vist W7 til folk uden for LG, har reaktionerne været jubel og klapsalver. Nogle har endda krammet os, og det eneste vi gjorde var at vise fjernsynet. I den nær fremtid er det præcis denne type tv, som forbrugerne vil være hjemme på væggen," siger David.

LG fortæller FlatpanelsDK, at den maksimal lysstyrke er ca. 25% højere end sidste års modeller, som ramte omkring 650-700 nits. Det harmonerer godt med hvad Panasonic sagde i går, da de præsenterede et nyt OLED-tv og sagde, at det kunne ramme over 800 nits. Panasonic køber som bekendt paneler fra LG.

LG Nordic oplyser, at priserne kommer til at ligge på cirka 10.000 Euro for 65 tommer og 25-30.000 Euro for 77 tommer. Det er bestemt ikke billigt, men der er også tale om noget af det ypperste, som du kan købe indenfor tv-teknologi.

LG W7 OLED


webOS 3.5 og HDR-formater

LG vil i 2017 opgradere sin tv-platform til webOS 3.5. Det er ikke en fuld version, men der er stadig nyheder på både hardware og software.

LG siger først og fremmest, at hardwaren er blevet kraftigere. webOS 3.5 tilføjer også nyheder såsom en opdateret ‘Magic Remote’-fjernbetjening, hurtigere adgang til app og en ny ‘Magic Link’-funktion, som gør det muligt at finde nye indhold og få information og skuespillere på skærmen. Den opdaterede fjernbetjening vil også have dedikerede knapper til Netflix og Amazon.

LG vil i 2017 understøtte en bred vifte af HDR-formater, herunder HDR10, Dolby Vision, Advanced HDR by Technicolor og HLG. Sidstnævnte er udviklet af broadcastindustrien til brug med tv-kanaler.

LG W7 lanceres i 65 og 77 tommer i foråret 2017.

LG W7 OLED


LG W7 OLED


LG W7 OLED


LG W7 OLED


LG W7 OLED


LG W7 OLED
Flere nyheder

Disney+ markerer årsdag med 'Shang-Chi', ny 'Alene hjemme' mm.

22 Sep 2021 |

Rygte: YouSee tv-pakker stiger markant i pris i 2022

21 Sep 2021 |

Tv-distributøren Boxer skifter navn til Norlys

21 Sep 2021 |

Samsung The Frame får kunstværker fra Louvre inkl. Mona Lisa

21 Sep 2021 |

Apple har frigivet tvOS 15: Her er alle nyhederne

20 Sep 2021 |

Netflix rykker ind i mobil-pakkerne: Nu også hos Telia

20 Sep 2021 |