Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBang & Olufsen lancerer BeoVision Avant NG med 4K og Android TV - FlatpanelsDK

Bang & Olufsen lancerer BeoVision Avant NG med 4K og Android TV

14 Dec 2016 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen har lanceret BeoVision Avant ”New Generation” – eller Avant NG – i 55, 75 og 85 tommer. Det er en opfølger til den model, som blev lanceret i 2014. Nyhederne er bl.a. Android TV og BeoRemote One BT. Priserne er uændret.

BeoVision Avant NG

Bang & Olufsen lancerede i 2014 BeoVision Avant, som var en moderne version af den klassiske Avant fra billedrørsdagene. Det var samtidig selskabets første 4K Ultra HD-tv.

BeoVision Avant NG er klar til at tage over. Det danske selskab har uden de store armbevægelser lanceret Avant ”New Generation”. Den er designmæssigt mere eller mindre identisk med forgængeren, men kommer dog i ”Brass Tone” varianten med tilvalg af sort fod, fortæller B&O til FlatpanelsDK.

Brass Tone-udgaven er den som er afbilledet herunder.

BeoVision Avant NG


Den største nyhed er vel nok, at Avant NG bygger på samme tekniske platform, som blev introduceret med BeoVision 14 tidligere på året. Det betyder i praksis, at den får lidt flere strenge at spille på mht. 4K-delen samt at den får indbygget Android TV-styresystem fra Google.

Fra Android TV har du adgang til apps, spil og meget andet. Dette dækker også over indbygget Chromecast.

BeoVision Avant NG


BeoRemote One BT

En anden nyhed er, at BeoVision Avant NG gør brug af den Bluetooth-baserede BeoRemote One BT fjernbetjening.

Bluetooth sikrer, at du ikke længere behøver at pege i retning af tv-skærmen, da teknologien ikke er retningsbestemt. Den nye fjernbetjening virker dog stadig med infrarød, så du kan styre tilsluttede enheder.

Der er desuden indbygget både BeoLink Multiroom, så du kan parre flere B&O-højttalere i hjemmet til at spille musik, samt ”Immaculate Wireless Surround”-teknologien, som tillader, at du tilslutter nyere BeoLab-højttalere trådløst til tv-skærmen. Der understøttes op til 8 trådløse højttalere, så du kan opbygge eksempelvis surround.

BeoVision Avant NG


I 55, 75 og 85 tommer

Siden lanceringen af den oprindelige 55-tommer Avant i 2014, har Bang & Olufsen løbende udvidet serien med 75 og 85-tommer modeller. Avant NG fås i de tre samme formater.

De er alle tre baseret på bagbelyste LCD-paneler med Ultra HD-opløsning. 85 tommeren tilføjer i øvrigt ”2D local dimming”, så sortgengivelsen i billedet kan forbedres. Skærmene kommer fabrikskalibreret.

55-tommeren versionen tilbyder den motoriserede gulvstand, som løfter tv’et, mens de to større formater har en gulvstand som kan dreje i op til 90 grader. Højttaleren forsvinder, når tv’et er slukket og glider elegant ud i takt med at tv’et tændes og drejer i position. Alle tre formater kan desuden vægmonteres.

Der er de samme højttalere indbygget som i den oprindelige Avant, inklusiv en 7.1 surrounddekoder. Der er ydermere dobbelt tuner, som muliggør optagelse af tv-kanaler. Det kræver, at du tilslutter en USB-harddisk.

Priser:
55” BeoVision Avant NG - 57.900,-
75” BeoVision Avant NG - 114.995,-
85” BeoVision Avant NG - 169.995,-

BeoVision Avant NG er i butikkerne nu og tilbydes i både aluminium og ”Brass Tone”.

BeoVision Avant NG


BeoVision Avant NG
Flere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |