Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonWaoo lancerer web-tv app på iPhone - FlatpanelsDK

Waoo lancerer web-tv app på iPhone

22 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

Tv-udbyderen Waoo lancerer i dag en app til iPhone, så man kan se tv-kanaler på farten. Med løsningen vil man forsøge at give fleksibiliteten, som kendes fra streaming.

Waoo web-tv på iPhone

Waoo er en klassisk tv-udbyder, der følger den årlige tradition med at hæve prisen på tv-pakker, men selskabet vil gerne supplere med tv-løsninger på de mobile enheder.

Selskabet havde allerede en app til Android og iPad og i dag tilføjes iPhone så til folden.

- ”Vi er glade for at have fået en fuld understøttelse af de største og altoverskyggende mobile platforme på markedet, hvor både eksisterende og nye kunder få adgang til deres TV-kanaler uden at det koster ekstra,” siger Jørgen Stensgaard, adm. direktør, Waoo.

Waoo kalder løsningen web-tv. Her kan du se bl.a. tv-kanaler, selvom du ikke sidder hjemme i stuen. Det virker kun indenfor Danmarks grænser. Du kan læse mere om Waoo’s web-tv her.

Waoo web-tv


Nyt bagvedliggend system

iPhone app’en har været længe ventet, men Waoo har først skulle ombygge nogle bagvedliggende systemer for at levere en god oplevelse.

- ”Vi har høstet erfaringer fra vores tablet-apps, som vi har haft ude et stykke tid, og det har givet anledning til en komplet ombygning af det bagvedliggende system. Det har skubbet lanceringen af iPhone-app’en til nu, men til gengæld forbedret stabiliteten betragteligt og skabt nye muligheder for at udrulle flere og bedre digitale tjenester på tværs af platformene fremadrettet,” forklarer Jørgen Stensgaard.

Disse digitale tjenester omfatter bl.a. start forfra og arkiv.

App’en fra Waoo kan hentes gratis på Apple App Store her fra i dag.Flere nyheder

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |