Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee-boks får bl.a. tekst-tv og anbefalet indhold i opdatering - FlatpanelsDK

YouSee-boks får bl.a. tekst-tv og anbefalet indhold i opdatering

03 Nov 2016 | Rasmus Larsen |

YouSee frigiver i dag en opdatering til YouSee-boksen, som tilføjer nogle af de funktioner, som køberne har savnet, herunder tekst-tv, forældrekontrol, manuel optagetid og indholdsforslag baseret på brugerens eksisterende tv-forbrug.

Opdatering til YouSee-boks

Efter at have kæmpet i næsten 5 måneder med at få den nye boks til at overholde EU’s ecodesign for strømforbrug er YouSee klar til at kigge fremad og tilføje nye funktioner.

Dagens opdatering kommer senere end de lovede ”hver 6. uge” – nærmere bestemt 9 uger – men indeholder flere forbedringer. Selskabet fremhæver først og fremmest en ny anbefalingsfunktion, som anbefaler nyt indhold, ”der minder om det, brugeren er i gang med at se” .

- ”Danskerne efterspørger i stigende grad mere fleksibilitet og behov for i langt højere grad at kunne styre og navigere rundt i sit tv-indhold, hvilket lanceringen af bl.a. det nye anbefalingsredskab og forældrekontrollen skal være med til at sikre,” fortæller Jacob Mortensen, direktør for tv og bredbånd hos YouSee.

Det bliver desuden muligt at slå forældrekontrol til på kanaler eller arkivindhold, som skal låses for de yngste i familien.

YouSee-boks


Tekst-tv og manuel optagetid

Tekst-tv er ikke længere noget, som forbindes med en moderne tv-oplevelse, som YouSee sælger boksen på, men det er ikke desto mindre stadig meget udbredt i Danmark.

Derfor tilføjes tekst-tv på boksen, så det kan aktiveres på alle de kanaler, som tilbyder tekst-tv. Herudover er DVB-undertekster aktiveret på boksen.

Læs også: YouSee hæver priserne på tv-pakker fra nytår

Yderligere tilføjes mulighed for tilføje ekstra tid før og efter en udsendelse, så man er sikker på, at få det hele med.

Opdateringen er frigivet i dag den 3. november og vil blive automatisk installeret på boksen. YouSee oplyser, at yderligere information om softwareopdateringer på boksen kan findes på kundeservice.yousee.dk.

Fakta – opdatering af tv-boks 3. november

Inspiration til tv-programmer baseret på brugerens tv-sening: Hurtig inspiration til tv-programmer, der minder om det, brugeren er i gang med at se. Det kan fx være programmer, der ligger i tv-arkivet, som man kan starte med et enkelt tryk.
Mulighed for at slå forældrekontrol til på kanaler efter eget ønske: forældre kan låse en eller flere tv-kanaler, så det ikke længere er muligt at se hverken live-tv eller arkiv, før den særlige forældrekontrol-pinkode er indtastet..
Manuel indstilling af optagetid, så brugeren selv fremover kan styre, i hvor lang tid før og efter en udsendelse er startet/stoppet, at optagelsen skal køre.
Introduktion af tekst-tv på alle de kanaler, der understøtter den funktion..
Derudover medfører opdateringen udbedring af en række småfejl.

YouSee-boks
Flere nyheder

Dansk Paramount+ chef: Vi går i direkte konkurrence med alle

26 Feb 2021 |

Kodi 19 frigivet med tvOS (Apple TV), AV1 & Dolby Vision support

26 Feb 2021 |

Google TV kan opsættes som 'dumt TV'

25 Feb 2021 |

Power satser på 'TV-shop' – med bl.a. laveste pris på LG CX OLED hidtil

25 Feb 2021 |

Paramount+ får nyt 'Star Trek' & 'Frasier', op til 4K Dolby Vision, pris på 59 kr/md.

25 Feb 2021 |

Interview: YouTV har kig på partnere, TV-apps & streaming-kvalitet

24 Feb 2021 |