Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNye Samsung TV får indbygget Steam Link til PC-spil - FlatpanelsDK

Nye Samsung TV får indbygget Steam Link til PC-spil

14 Oct 2016 | Rasmus Larsen |

På Steam Dev Days konferencen blev det annonceret, at kommende Samsung Smart TV vil blive udstyret med Steam Link. Det gør det muligt at streame PC-spil til tv’et via hjemmenetværket.

Steam Link i Samsung TV

Steam Link er noget hardware, som gør det muligt at streame spil fra en PC med Steam-programmet installeret til en tv-skærm placeret i eksempelvis stuen via hjemmenetværket. Spillene styres med en normal spilcontroller.

- “Steam Link will be integrated into the new Samsung TVs”, lød det på Valve’s Steam Dev Days conference ifølge Steam Spy.

Selvom det ikke fremgår klart, hvorvidt der refereres til næste års Samsung TV, så forekommer det os usandsynligt, at Valve – selskabet bag Steam – kan kommentere på produkter, der først lanceres i 2018. Vores gæt er, at Steam Link vil blive tilgængeligt i Samsung’s high-end 2017-modeller, som annonceres på CES 2017 i januar.

Steam Link


Steam Link kræver naturligvis, at du stadig har en kraftig PC til at afvikle spillene. Det kræver også en hurtig og stabil WiFi eller kablet netværksforbindelse i hjemmet. Steam tilbyder endnu ikke en spilstreamingtjeneste, der kører udelukkende via internetforbindelsen, ligesom Sony’s PlayStation Now eller Nvidia’s Geforce Now. Førstnævnte er i øvrigt allerede tilgængelig i Samsung’s Smart TV, men er som bekendt endnu ikke lanceret i Danmark.

Steam Link er også tilgængelig som separat boks for $50 dollars. Denne kan tilsluttes enhver tv-skærm. Boksen blev lanceret i november 2015 og understøtter spil i op til 1080p HD-opløsning. Det er netop denne boks, som fremover indbygges i Samsung TV.

- Kilde: Steam Spy via GamespotFlere nyheder

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |

Sony ZG9 understøtter nu HDMI 2.1 4K120 med PlayStation 5

27 Nov 2020 |

YouTube streamer nu i 8K til Android TV (med Android 10, AV1)

26 Nov 2020 |

Viasat varsler prisstigninger fra 2021

26 Nov 2020 |

Xbox app kan lande på Smart TV i 2021, siger Xbox-chefen

25 Nov 2020 |