Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy 4K Chromecast skal koste det dobbelte - rygte - FlatpanelsDK

Ny 4K Chromecast skal koste det dobbelte - rygte

26 Sep 2016 | Rasmus Larsen |

Rygtet vil vide, at Google lancerer en ny 4K Chromecast ved en præsentation den 4. oktober. Det forlyder nu, at den skal koste det dobbelte at den nuværende enhed samt understøtte HDR (High Dynamic Range), ifølge Android Police.

Dyrere 4K Chromecast

Google har allerede bekræftet, at de vil præsentere nyt den 4. oktober og rygtet går, at en ny Chromecast-enhed, som bliver i stand til at streame 4K Ultra HD, er iblandt nyhederne.

Den lader dog ikke til at skulle erstatte den nuværende, men i stedet placere sig som en dyrere mulighed til de købere, som ønsker højere opløsning. Det forlyder således, at den skal koste $69 dollars, hvor den nuværende står til en vejledende pris på $39 dollars (men ofte sælges billigere).

Google Chromecast


I Danmark er den officielle pris 320 kroner, så vi ender vel med en pris på ca. 640 kroner.

En af Android Police’s kilder mener desuden at vide, at den nye Chromecast vil understøtte HDR (High Dynamic Range); altså streaming i udvidet lysdynamik og større farverum. I dag tilbyder kun nogle få streamingtjenester indhold i 4K HDR, herunder Netflix.

- “We rate our confidence in this rumor as a 9 out of 10. The price points have been corroborated independently by two sources,” skriver Android Police om deres kilder til informationen.

Det officielle navn skal angiveligt være 'Chromecast Ultra'.

Om rygtet holder vand får vi med al sandsynlighed svar på, når Google går på scenen den 4. oktober.

- Kilde: Android PoliceFlere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |