Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix HDR opdatering frigivet til LG's 2015 OLED-tv - FlatpanelsDK

Netflix HDR opdatering frigivet til LG's 2015 OLED-tv

19 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

LG og Netflix har endelig gjort det muligt at streame Netflix i HDR-kvalitet på sidste års OLED-tv fra LG. Opdateringen blev frigivet tidligere på ugen og det bekræftes, at den virker på EF950V og EG920V modellerne.

Netflix HDR på 2015 LG OLED

De nye 2016 OLED-tv fra LG har understøttet Netlfix’s HDR-kvalitet siden lanceringen, men ejere af sidste års modeller har måtte vente tålmodigt på den opdatering, som gør det muligt.

Opdateringen blev frigivet tidligere på ugen og kan hentes gratis via tv’ets menu. Det står ikke klart hvem af partnerne, der har været skyld i den lange ventetid, men ikke desto mindre er opdateringen nu klar. Den er frigivet i både Europa og USA, bekræftes det.

Netflix HDR


Ejere bekræfter i forummet, at det virker på både den flade EF950V og den buede EG920V. Det er endnu ikke bekræftet om det virker på den buede EG960V, men teknisk burde der ikke være nogen forhindringer.

Opdateringen gør skærmene i stand til at streame tv-serier og film fra Netflix i det såkaldte HDR10-format, hvilket er et åbent HDR-format. Kun 2016 OLED-tv understøtter Dolby Vision HDR-formatet, som Netflix også tilbyder. Det er stadig småt med indhold i HDR hos Netflix, men kig efter ‘Marco Polo’, ‘The Do-over’ and ‘The Ridiculous 6’. Selskabet har lovet over at frigive over 150 timers HDR inden udgangen af 2016. Følg linket for at se en liste over kommende tv-serier og film.

Udover Netflix, tilbyder amerikanske Amazon og Vudu streaming i HDR, men tjenesterne findes endnu ikke i Danmark. De fleste UHD Blu-ray-skiver udgives også i det nye billedformat.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

SkyShowtime er i dag blevet både billigere og dyrere

23 Apr 2024 |

Meta åbner Horizon OS for andre headset-producenter

23 Apr 2024 |

Viaplay: Reklamepakke og ny indsats mod kontodeling til sommer

23 Apr 2024 |

Apple tæt på globale rettigheder til FIFAs nye fodbold-VM for klubber

23 Apr 2024 |

Sportsanalytiker: Usikkert om Europa League gør en forskel for Disney+

22 Apr 2024 |

Ny type OLED går i masseproduktion i december 2024

22 Apr 2024 |