Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonApple arbejder efter sigende på universel tv-guide til Apple TV - FlatpanelsDK

Apple arbejder efter sigende på universel tv-guide til Apple TV

05 Aug 2016 | Rasmus Larsen |

I stedet for at skulle åbne hver app, vil Apple skabe en slags moderne tv-guide på Apple TV, som skal give et samlet overblik over indhold på tværs af tjenester. Det fortæller kilder til det amerikanske medie Recode.

En universel tv-guide

Apple ser ud til at have droppet ambitionerne om at lancere egen tv-tjeneste. I stedet vil de give bedre overblik over, hvad der kan ses hvor.

Apple lancerede i oktober 2015 deres nye tvOS styresystem og en ny Apple TV-boks. På denne kan man hente apps til f.eks. Netflix, DR TV, Viaplay, TV2 Play m.fl. Udviklerne af apps har allerede mulighed for at fremhæve deres indhold, såfremt brugeren har placeret app’en i øverste række af brugerfladen.

Apple vil dog gerne give et bedre overblik, så brugeren nemmere kan finde indhold og åbne det med et enkelt klik uanset hvilken tjeneste, der udbyder det. Planen er at tilbyde tv-guiden på såvel Apple TV som iPhone/iPad.

 Apple TV


Ifølge det amerikanske medie Recode’s kilder er den kommende ”single sign-on”-funktion, der introduceres med tvOS 10 til efteråret, første skridt i planen. Nu skal indholdsselskaberne så overbevises.

Brugere i udvalgte lande kan allerede foretage søgninger af bl.a. film og tv-serier på tværs af tjenester på Apple TV-boksen vha. Siri. Det lyder som om, at den nye tv-guide bliver en forlængelse af denne integration.

Hvornår tv-guiden skal introduceres på Apple TV, melder historien ikke noget om. Indtil videre er det kun på rygteplan.

- Kilde: RecodeFlere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |