Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPlex frigiver universal app til Windows 10 - FlatpanelsDK

Plex frigiver universal app til Windows 10

19 Jul 2016 | Rasmus Larsen |

Plex har opdateret sin aldrende Windows 8 app ved at bygge en ny op fra bunden til Windows 10. Den universelle app fungerer på PC’er og understøtter bl.a. Cortana og Continuum. Den vil også inden længe køre på mobil.

Plex til Windows 10

Plex er en af de mest populære løsninger til at streame film (og andet medieindhold) imellem forskellige enheder. Softwaren er gratis at bruge, men man kan også købe sig adgang til flere funktioner.

Plex har nu omfavnet Microsoft’s UWP (Universal Windows Platform) til at bygge en ny app til Windows 10 "from ground up". Den nye app har fået en moderniseret brugerflade og er designet til at virker på tværs af forskellige enheder og skærmstørrelser.

Plex for Windows 10


Lige nu understøtter app’en kun PC’er med Windows 10 for Plex siger, at de skal bruge lidt mere tid til at optimere den til mobil. Opdateringen til mobil vil blive ”frigivet senere”, forlyder det..

Plex på Windows 10 understøtter Microsoft’s stemmeassistent Cortana samt Continuum, der er en funktion, som gør det muligt at få mobilskærmen op på større skærme. Endelig nævnes understøttelse af "Hubs and discovery" og "Mobile Sync"

Den nye universelle app kan potentielt også være på vej til Xbox One, der for nylig blev opdateret til at køre på et Windows 10 fundament. Selskabet har dog endnu ikke kommentere på dette.

Du kan downloade den nye Plex-app til Windows 10 fra Microsoft Store. Plex findes også til andre enheder såsom Apple TV, Android TV, Xbox One og PlayStation.

Plex for Windows 10

Native Windows 10 app:
Built from the ground up to take advantage of Microsoft's new Universal Windows Platform.
New UI:
A completely redesigned beautiful UI, which works and looks great across any device and screen size.
Cortana
Hubs and discovery
Continuum (on mobile)
Mobile Sync
NOTE: This release is only for desktop/tablet. The mobile release will be released later.
- Kilde: PlexFlere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |