Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTV2 Play app'en er klar på Apple TV - FlatpanelsDK

TV2 Play app'en er klar på Apple TV

13 Jul 2016 | Rasmus Larsen |

TV2 har i dag lanceret deres Play-app på Apple TV-boksen. Med app’en kan du se TV2’s live-kanaler samt det store arkiv af film samt velkendte tv-programmer såsom Klovn, Natholdet og Dybvaaaaad.

TV2 Play på Apple TV

TV2 Play app’en til Apple TV-boksen har været noget tid undervejs fordi TV2 har skullet ændre i deres bagvedliggende systemer. Den omstilling er blevet færdig og det samme er app’en. Du kan nu finde den i tvOS App Store, hvis du ejer den nyeste Apple TV-boks.

- "Vi har udviklet app'en med fokus på at understøtte storskærmsoplevelsen med simpel og tydelig navigation og mulighed for at skifte mellem TV 2s kanaler under live-sening på en hurtig og enkel måde. Det forventer vi, at mange vil sætte pris på, da vores erfaring med smart-tv er, at når streaming flytter til den store skærm, så stiger live-seningen," fortæller TV 2s platformschef, Bo Bergstedt, og uddyber:

- "På den måde minder streaming på husalteret mere om traditionel tv-sening, hvor seeren i større stil gerne tænder og lader sig inspirere af det, der sendes live i forhold til at se tv på fx smartphones og tablets, hvor flere foretrækker selv at udvælge, hvad de vil se."

TV2 Play Apple TV


Fra app’en er der adgang til TV2’s seks live-kanaler: TV2, News, Zulu, Charlie, Sport og Fri. Herudover er der adgang til den nye TV2 Business-kanal, hvis du har abonnement på denne. Endelig findes fire TV2 ”Play”-kanaler, som bruges fra tid til anden, hvis der skal bruges ekstra sendeflade ift. f.eks. sportsudsendelser. I disse dage kører der Tour De France på en af dem.

Fra app’en er der også adgang til TV2’s store arkiv af film, comedy og tv-serier, herunder masser af dansk underholdning som Dicte, Rita, Badehotellet, Tomgang, Sjit Happens, Danish Dynamite, Klovn og meget andet. Visse tv-programmer får i øvrigt premiere på TV2 Play før de sendes på tv-kanalerne.

Billedkvaliteten på live-kanaler er 720p HD, mens arkivet stadig er i SD. TV2 vil inden længe opgradere arkivet til HD.

TV2 Play er også tilgængelig på PC, iPhone/iPad, Android-enheder, Chromecast, Airplay samt Smart TV fra Samsung, LG, Philips og Sony.

TV2 Play Apple TV


Har du allerede abonnement på TV2 Play, skal du blot logge ind. Er du endnu ikke bruger, kan du stadig udforske app’en og se visse programmer eller afsnit gratis. Der er typisk tale om det første afsnit i en programrækker.

FlatpanelsDK har haft adgang til en beta-udgave af app’en under hele EM-slutrunden og fortæller senere i dag om vores første erfaringer.

TV2 Play Apple TV
Flere nyheder

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |

Power vil åbne yderligere 18-22 butikker de næste 4 år

18 Jun 2021 |

Nvidia Shield får Googles nye Android TV brugerflade

18 Jun 2021 |

Ingen 120Hz Dolby Vision gaming på Xbox? LG, Sony & Panasonic svarer

17 Jun 2021 |