Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonB&O rygtes på vej med BeoVision 14, ny Avant og "Horizon" - FlatpanelsDK

B&O rygtes på vej med BeoVision 14, ny Avant og "Horizon"

23 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

Bang & Olufsen afholder pressemøde den 31. august og det ser ud til at vi får nye tv-skærme. Mediet Recordere har været på jagt og fundet referencer til BeoVision 14, en opdateret Avant og en ny skærm, der går under navnet ”Horizon”. Android TV og ny bluetooth-fjernbetjening ligger også i kortene.

Nye tv-skærme fra B&O

Det er længe siden, at Bang & Olufsen har lanceret nye tv-skærme, men til efteråret kan der meget vel komme et stort ryk. Ved at tale med kilder og kigge på bl.a. toldlister og rygter i fora har Recordere fundet referencer til tre nye tv-skærme fra B&O.

Den første er ”BeoVision 14”, der ligner en efterfølger til BeoVision 11. Rygtet vil vide, at grunddesignet er det samme, men med mulighed for trælister i stil med BeoLab 18 højttalerne. Det siges også, at BeoVision 14 vil få UHD-opløsning, Android TV-styresystem, 4K Netflix og en ny bluetooth-styret ”BeoRemote One BT”. På toldlister optræder 40” BV14-40 og 55” BV14-55.

BeoVision 11


Det virker også sandsyndligt, at der kommer en opfrisket udgave af den nuværende Avant-skærm. Der er fundet referencer til en ”BeoVision Avant NG”. Bang & Olufsen har tidligere brugt NG som forkortelse for ”New Generation”. Rygtet siger, at den nye Avant får Android TV, BeoRemote One BT og 4K Netflix. Designet skulle i store træk være det samme, dog med ny bagside og gulvstander.

Endelig er der lidt snak i krogene om en ny ”Horizon”-skærm i 40 og 48 tommer. Det forventes at være en efterfølger til det ”billige” BeoPlay V1, som er udgået. Det lader dog til, at ”Horizon” vil blive en del af Bang & Olufsen-linjen i stedet for B&O Play-linjen. Rygtet om Horizon understøttes af B&O’s invitation til pressemøde på IFA-messen, der ledsages af teksten: ”To broaden your Horizon”.

Bang & Olufsen pressemødeAndroid TV og ny BeoRemote One

Det hele er endnu kun på rygteplan og B&O vil naturligvis ikke kommentere. Det ser dog ret sikkert ud, at Android TV er en del af fremtiden for den danske highproducent.

Google har allerede bekræftet, at Bang & Olufsen er blevet en Android TV-partner. Den nye ”BeoRemote One BT” er også blevet godkendt hos den amerikanske myndighed FCC, som har publiceret nedenstående illustration.


BeoRemote


Bang & Olufsen præsenterer nye produkter på IFA 2016 i Berlin den 31. august. Den danske producent har desuden bekræftet, at de lancerer første OLED-tv i 2017.

- Kilde: Recordere & BeoForumFlere nyheder

Sonys nye LCD TV for 2021 er landet

22 Jun 2021 |

Interview: Netflix deler nyeste planer for Norden

22 Jun 2021 |

4K-databasen: Indiana Jones, Spartacus, Shrek, Godzilla, Snatch m.fl.

21 Jun 2021 |

Hisense træder ind i Danmark med nye 43-75" TV – senere OLED

21 Jun 2021 |

Test: Apple TV 4K 2021

18 Jun 2021 |

Disney forbigår igen biograferne med ny Pixar-film i dag

18 Jun 2021 |