Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy "Xbox One S" med 4K, HDR og 2TB harddisk lækket - FlatpanelsDK

Ny "Xbox One S" med 4K, HDR og 2TB harddisk lækket

13 Jun 2016 | Rasmus Larsen |

Det er først i aften, at Microsoft går på scenen på E3-messen for at tale om Xbox, men deres planer ser allerede ud til at være lækket. En ny, hvid "Xbox One S" bliver angiveligt 40% tyndere og har 2TB harddisk. Den vil også understøtte 4K og HDR. 

Xbox One S med 4K og HDR

Informationen er lækket på Neogaf-forummet og lader til at stamme fra Microsoft’s officielle Xbox.com hjemmeside. Der er ingen detaljer om, hvornår og hvor meget, men en ”pre-order”-knap foreslår, at boksen ikke frigives i dag.

Xbox


Til gengæld er to billeder af den nye, tyndere Xbox, som angiveligt skal hedde Xbox One S, lækket. Det fremgår, at boksen er hvid og 40% tyndere. Personen som lækkede et af billederne tilføjer, at strømforsyningen nu er indbygget i konsollen. Som det ses på billedet vil den nye konsol desuden kunne stå vertikalt.

Herudover fremgår det, at Xbox One S vil have en harddisk på 2TB samt understøtte 4K og HDR (high dynamic range). Hvordan dette præcis skal forstås, er svært at vurdere før Microsoft får taletid, men 4K/HDR relaterer sig formentlig kun til video, ikke spil.

Xbox


Microsoft afholder deres pressemøde på E3 i aften kl. 18.30 dansk tid og vi skal således ikke vente mange timer på at få af- eller bekræftet de lækkede informationer. Du kan live-streame det her.

- Kilde: Neogaf via The Verge

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Rygte: PS5 Pro bliver tre gange så kraftig som PS5

18 Mar 2024 |

Første danske streaming-apps bekræftet til FireTV

18 Mar 2024 |

DRs nye tv-arkiv 'Gensyn' åbner i dag på DRTV

15 Mar 2024 |

Ny Beoconnect Core forbinder gamle B&O højttalere til ethvert TV

15 Mar 2024 |

TCL's næste flagskib forventes at have 14000 miniLED zoner, 6500 nits

13 Mar 2024 |