Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee's streaming-tv gik ned under Champions League-finalen - FlatpanelsDK

YouSee's streaming-tv gik ned under Champions League-finalen

29 May 2016 | Rasmus Larsen |

YouSee's streaming-tv gik i går aftes ned på et af de værst tænkelige tidspunkter, nemlig midt under Champions League-finalen imellem Real Madrid og Atletico Madrid. Det er langt fra første gang, at det sker. Det skriver BT.

Ikke første nedbrud på tv

YouSee's streaming-signal, som kunder bruger til at se tv-kanaler på telefon, tablet eller PC, gik endnu en gang ned under en vigtig fodboldboldkamp.

Denne gang skete det under en af sportsverdenens absolut største begivenheder, nemlig Champions League-finalen imellem Real Madrid og Atletico Madrid.

Tusindvis af kunder blev ramt af fejlen, der påvirkede både YouSee TV og TDC TV app'en. Kort efter startfløjtet forsvandt signalet. Fejlen blev løst undervejs i anden halvleg klokken 22.15, oplyser YouSee.

YouSee Play


- "Vi har desværre en fejl, som betyder vores streaming-tjenester er nede – herunder vores YouSee- og TDC TV-apps. Vi er rigtig kede af, denne fejl er opstået midt i Champions League-finalen, og har allerede et team af medarbejdere i gang med at løse problemet. Er du i nærheden af et TV, kan du med fordel tænde for fodboldkampen der, da TV-signalet ikke er berørt af fejlen. Vi vender tilbage, så snart der er nyt," skrev YouSee.

Det er langt fra første gang, at YouSee's streaming-signal går ned under en fodboldkamp. Det skete senest under kvartfinalen i Champions League den 13. april 2016 og er sket adskillige gange under fodboldkampe over de seneste par år. YouSee har ved tidligere episoder afvist at give kunderne, der betaler dyrt for tv-kanaler med Champions League-fodbold, kompensation.

Den dårlige timing giver formentlig også visse kunder nervøse trækninger forud for fodbold-EM, der starter den 10. juni 2016.

- Kilde: BT

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

'Dune 2' kan nu købes og lejes i 4K Dolby Vision & Atmos – se priser

16 Apr 2024 |

Bekræftet: Disney+ får Europa League & Conference League i Danmark

16 Apr 2024 |

Streamingforbruget når nye højder Danmark

16 Apr 2024 |

Altibox udmelder store prisstigninger på tv-pakker

16 Apr 2024 |

DTS:X lander på Disney+ i maj med 18 Marvel-film og Queens-koncert

15 Apr 2024 |

Medie: Disney tæt på store fodbold-rettigheder i Danmark

15 Apr 2024 |