Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix "Hack day" kaster bl.a. VR-app til HTC Vive og QuietCast af sig - FlatpanelsDK

Netflix "Hack day" kaster bl.a. VR-app til HTC Vive og QuietCast af sig

25 May 2016 | Rasmus Larsen |

Netflix afholder hvert halve år deres ”Hack Day”, hvor udviklerne får frit spil til afprøve nye idéer af. Denne gang har det kastet en VR-app til HTC Vive, QuietCast, en individualiserbar ”tetris”-brugerflade og andre ting af sig.

Kun koncepter indtil videre

Ved tidligere Netflix ”Hack Days” har selskabets ansatte bl.a. bygget første virtual reality-app til Netflix, der lagde grundlaget for Netflix VR-app’en på Samsung Gear VR samt integreret tjenesten med Philips Hue-lamperne. De fleste idéer bliver dog aldrig til mere end sjove koncepter.

Denne gang er det bl.a. blevet til en ”Netflix Zone”, der er en virtual reality-app til HTC Vive-headsettet, som vi for nylig anmeldte. Som bruger placeres man i en virtual videobutik i klassisk Blockbuster-stil, hvor Netflix’s forskellige tv-serier står placeret på hylder som videobånd. Vil man se et af dem, griber man ud efter det og holder man det op til ansigtet, hvorefter et projekterlærred ruller ned fra loftet. App’en kan hentes, hvis du ejer en HTC Vive.

Blandt de andre koncepter finder man en QuietCast-funktion, der bygger på Chromecast, så billedet vises på skærmen, mens lyden afspilles i høretelefoner. Der er også et bud på en individualiserbar ”tetris”-brugerflade, hvor man kan rykke rundt på rækker i Netflix-brugerfladen.

Se alle koncepterne fra Netflix Hack Day nedenfor.
- Kilde: NetflixFlere nyheder

Microsoft udsender liste over eksklusiv-titler til Xbox i 2021

19 Jan 2021 |

Apple TV+ forlænger igen prøveperioden – nu til juli 2021

18 Jan 2021 |

MoreTV hæver prisen & genindfører mulighed for app

18 Jan 2021 |

TCL lover Android 11 til 2019 & 2020 Android TV

18 Jan 2021 |

WandaVision skyder i dag det store Marvel-show i gang på Disney+

15 Jan 2021 |

Q&A med Anders Schäffner: Vild streaming-vækst fortsætter i 2021

15 Jan 2021 |