Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNetflix tester ny brugerflade med "Now Playing"-faner - FlatpanelsDK

Netflix tester ny brugerflade med "Now Playing"-faner

23 May 2016 | Rasmus Larsen |

Netflix tester for tiden en ny brugerflade, hvor seeren bliver præsenteret for fem ”Now Playing”-faner så snart app’en loades. Det integreres også med ”autoplay”. Det er tilsyneladende en kombination af tv-serier, som man allerede er i gang med og nyt indhold.

”Now Playing” og ”Autoplay”

Netflix tester som regel nye brugerflader og funktioner hos udvalgte kunder før de ruller ændringerne bredt ud. For at vurdere om ændringerne virker, kigger de særligt på om det øger antallet af minutter, som seeren spenderer med Netflix.

Sådan en test er Dave Zatz fra mediet Zatz not Funny netop nu udsat for i Netflix-app’en på sin Roku-boks. Han beskriver den nye brugerflade som fem store covers, der dukker op så snart app’en åbner og brugerprofilen er valgt. Tre af dem er tv-serier, som han allerede er i gang med, mens de to andre er egenproduktioner fra Netflix, som han ikke har set. Trykker man piletast ned kommer man til den sædvanlige opdeling af indhold i rækker.
Markeres en af titlerne begynder afsnittet automatisk af afspille i baggrunden og tekstbeskrivelsen fader langsomt ud. Netflix bruger allerede ”autoplay” på en del Smart TV og dette er altså en forlængelse af det.

Det er ikke sikkert, at Netflix vælger at rulle den nye brugerflade ud for deres over 80 millioner medlemmer, men det vidner om nogle af de idéer, som selskabet arbejder med for tiden. Netflix har tidligere testet bl.a. ”autoplay” og ”Min Liste” før funktionerne blev rullet bredt ud.

I et blogindlæg forklarede Netflix for nylig hvordan de arbejder med covers på film og tv-serier og hvordan de er begyndt at vise forskellige covers til forskellige seere før de lægger sat fast på et enkelt cover.

- Kilde: Zatz Not Funny via RecordereFlere nyheder

Chromecast med Google TV

09 Apr 2021 |

Rygte: Samsung vil købe OLED TV-paneler fra LG

09 Apr 2021 |

Første kig: Samsung's 110" microLED TV

08 Apr 2021 |

Nye Toshiba Android TV lanceret i Danmark

07 Apr 2021 |

Power åbner i Ringsted med bl.a. OLED TV til 6.666 kr.

07 Apr 2021 |

Sony lancerer Bravia Core med 'højeste streaming billedkvalitet'

06 Apr 2021 |