Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonYouSee's iOS-app har fået picture-in-picture, offline-funktion og mere - FlatpanelsDK

YouSee's iOS-app har fået picture-in-picture, offline-funktion og mere

03 May 2016 | Rasmus Larsen |

YouSee har frigivet version 6.0 af deres app til iPad og iPad. Opdateringen indeholder nyheder i form af picture-in-picture, offline-funktion, ”Start Forfra” og en ny sidemenu på iPad.

Opdatering: Offline-funktion, sidemenu og "Start Forfra" knap er også tilføjet i Android-versionen af app'en

PiP-funktion hos YouSee

Opdateringen, som blev frigivet i nat, forbedrer oplevelsen af at bruge YouSee på særligt iPad. En af de største nyheder er nemlig picture-in-picture-funktionen, der gør det muligt at minimere billedet fra en tv-kanal eller udsendelse, hvorefter iPad’en kan bruges til noget andet.

Viaplay og TV2 Play tilføjede også for nylig picture-in-picture (PiP). Funktionen fungerer på den måde, at man klikker på et lille ikon for at få billedet minimeret til nedre, venstre hjørne. Billedet kan herefter rykkes rundt til de tre andre hjørner og størrelsen kan justeres ved at trække med to fingre. iPad’en kan herefter bruges til andre ting, f.eks. besøg af hjemmesider.

YouSee offline og picture-in-picture


Der er dog en enkelt begrænsning ved YouSee’s implementering af PiP for man kan ikke udforske resten af kataloget i YouSee-app’en, når billedet er minimeret. Det kan man hos Viaplay og TV2 Play.

Som FlatpanelsDK for nylig noterede, så er der tegn på, at picture-in-picture-funktionen desuden er på vej til tvOS på Apple TV-boksen. Funktionen er understøttet i seneste tvOS 9.2, men endnu ikke gjort tilgængelig for brugerne.

Offline, Start Forfra og sidemenu

App’en tilføjer ydermere en offline-funktion, men indtil videre kun på ”udvalgte børneserier”. YouSee havde allerede lovet funktionen på vej, men i oktober 2015 sagde man, at den ikke skulle rulles ud, før man fik rettighederne til at afspille alt indhold offline. Planen har tilsyneladende ændret sig sidenhen.

Herudover tilføjer version 6.0 en ny fremhævet ”Start Forfra”-knap i midten af skærmen, når du ser tv-kanaler samt en ny sidemenu på iPad. Sidemenuen kan trækkes frem fra højre side, når du afspiller video, og giver nem adgang til at skifte kanal eller se et andet afsnit i en tv-serie.

YouSee-app’en kan bruges af alle tv-kunder, men dog med visse begrænsninger for kunder med grundpakken. Du kan læse mere om YouSee’s tv-tilbud, der for nylig blev ændret, på yousee.dk.

Nyheder i version 6.0:

Picture-in-Picture"-funktionen, der gør det mulig at se tv, film og serier, mens du bruger andre apps. Kun fra iOS 9 og fremad.
Udvalgte børneserier kan nu ses offline, så du kan have din underholdning med i toget, bilen eller sommerhuset.
Nemmere skift mellem kanaler og serieafsnit, direkte fra fuldskærm på iPad.
Fremhævet "Start forfra"-funktion på live-tv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Danske priser på 2024 Sony TV og lydprodukter

18 Apr 2024 |

YouTube vil blokere tredjeparts apps som SmartTube & NewPipe

18 Apr 2024 |

Eksklusivt første kig: Sonys nye 2024 miniLED LCD og OLED TV

17 Apr 2024 |

Sony vender blikket mod 4000 nits som næste skridt for HDR

17 Apr 2024 |

Første lyt: Sonys 2024 Bravia Theatre soundbarer, 360-lydsystem

17 Apr 2024 |

DR melder om succes med nyt DRTV-arkivtilbud

17 Apr 2024 |