Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonC More lancerer app på Apple TV - FlatpanelsDK

C More lancerer app på Apple TV

06 Apr 2016 | Rasmus Larsen |

C More har frigivet en app til deres streamingtjeneste på Apple TV-boksen. De kalder det en ”soft launch” fordi de vil bruge de kommende uger til at rette eventuelle småfejl, men app’en kan hentes frit fra tvOS App Store nu.

C More på Apple TV

DR TV, Netflix, HBO Nordic, Viaplay, Dansk Filmskat og nu C More. Branchen støtter op om Apple’s bestræbelser på at skabe en ny platform for tv-skærmen og Apple TV-boksen har derfor fået god medvind i de nordiske lande.

C More Apple TV


C More app’en giver adgang til hele C More’s katalog af ”tusindvis af film og serietitler - alt fra de seneste storfilm fra Hollywood, fængslende dokumentarer og børnefavoritter”. Det nævnes, at der også vil komme eksklusive nordiske biograffilm og serier samt sport fra bl.a. golfens verden, herunder PGA Touren.

Har du allerede abonnement direkte hos C More, så er det bare at logge ind. Har du adgang til C More igennem din tv-udbyder, så vil du kun i visse tilfælde kunne logge direkte ind i C More app’en. Visse udbydere (YouSee, TDC og Stofa) giver kun adgang til kataloget fra C More igennem deres egne apps.

Visse filmtitler er i HD-kvalitet og mere HD er på vej. Indtil da er en stor del af kataloget dog i SD-kvalitet og stereo-lyd. Undertekster understøttes, men er endnu ikke rullet ud på alle titler. Det er muligt højest at tilknytte fire enheder til en konto.

Ud over Apple TV, understøttes PC/Mac, iPhone, iPad, Chromecast og Android-enheder. Airplay er "lige på trapperne", oplyser C More.

C More Apple TV


En “soft launch”

C More beder om forståelse for, at dette er en såkaldt ”soft launch”. De håber, at kunder vil vende tilbage til dem, hvis de oplever fejl, så de hurtigst muligt kan rette dem. Selskabet laver derfor heller ikke den store ballade ud af lanceringen af app’en, da den officielle lancering først meldes ud senere.

C More’s ”film og serier”-pakke koster 99 kr/md. Golf-pakken koster 79 kr/md. Vil du have det hele kan du slippe afsted med 149 kr/md. Der er en måneds gratis prøveperiode på golfpakken og et begrænset tilbud med halv pris på ”film og serier”-pakken. Læs mere på cmore.dk.

- Kilde: C More via Recordere.dkFlere nyheder

DR-rapport: Meget tyder på nye fald i flow-tv de næste år

21 Jan 2021 |

Usmart TV: Forsvindende apps og flygtige platforme – opdateret

21 Jan 2021 |

HBO Nordic udfases på mange Samsung Smart TV og PS3

21 Jan 2021 |

Fire små & mellemstore streaming-tjenester har nydt solid fremgang

20 Jan 2021 |

Mere streaming: Paramount+ kommer til Danmark i marts 2021 – opdateret

20 Jan 2021 |

Nvidia Shield virker nu med PS5's DualSense & Xbox Series X/S controllere

20 Jan 2021 |