Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonNy X-Files sæson får premiere på Viaplay & TV3 d. 28. januar - FlatpanelsDK

Ny X-Files sæson får premiere på Viaplay & TV3 d. 28. januar

21 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Kultserien fra 90’erne med Mulder og Scully i hovedrollerne vender tilbage på skærmen. Det sker herhjemme den 28. januar kl. 21.00 på Viaplay og TV3. Samtidig bliver de første 9 sæsoner af X-Files tilgængelige på Viaplay.

Opdatering: Det sker den 28. januar, ikke februar som skrevet før.
Der var fejl i Viaplay's nyhedsudsendelse


X-Files kommer d. 28. januar

Måske har du allerede set alle afsnit af X-Files, men ellers vil du kunne ”binge-watche” de første 9 sæsoner på samme dag, som første afsnit af den nye 10. sæson får premiere på Viaplay. De nye afsnit fra 10. sæson vil også blive sendt på TV3.

X-Files


De nye afsnit af X-Files, der oprindeligt blev sendt under navnet Strengt Fortroligt i Danmark, byder på et gensyn med Mulder, Scully og Skinner. 10. sæson består af 6 afsnit. Den oprindelige producer Chris Carter har skrevet og instrueret de tre første afsnit, mens de tre næste er skrevet af hhv. Glen Morgan, Darin Morgan og James Wong.

I det første afsnit undersøger Mulder og Scully en sag om en mulig alien-bortførelse.

Det oplyses ikke hvornår de resterende fem afsnit vil kunne ses.

Efter annonceringen af den nye sæson, gik skaberne tilbage til studiet for at restaurere alle de tidligere sæsoner i HD-kvalitet. Det oplyses ikke om de vil være tilgængelige i HD eller SD-kvalitet på Viaplay og TV3. Opdatering: Viaplay siger, at de vil være i HD.Flere nyheder

PS5-ejere får 6 måneders fri adgang til Apple TV+

03 Aug 2021 |

Amazons 'Ringenes Herre' serie får premiere næste år

03 Aug 2021 |

Panasonics første OLED TV med HDMI 2.1 er landet

30 Jul 2021 |

Guide: Hakker video på din Chromecast? Sådan opsættes den

29 Jul 2021 |

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |