Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonPhilips annoncerer Dolby Atmos soundbar - FlatpanelsDK

Philips annoncerer Dolby Atmos soundbar

15 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Ligesom Yamaha og Samsung, vil Philips lancere en soundbar med Dolby Atmos senere på året. "Fidelio Soundbar with Dolby Atmos" bruger 18 enheder til at skabe en 5.1.2 lydoplevelse.

Philips Dolby Atmos Soundbar

Philips-navnet er efterhånden spredt for alle vinde. Det er TP Vision, der producerer Philips-tv i Europa, mens Funai tager sig af det i USA. Det er derimod Gibson, der producerer Philips’ lyd. Så da Philips præsenterede de nye lydprodukter på CES skulle vi lige undersøge om de også var tiltænkt Europa. Det ved vi nu, at de er.

For at få den bedste Dolby Atmos-oplevelse kræves en komplet højttaler-opsætning, men flere producenter insisterer på, at en soundbar kombineret med Dolby Atmos også kan gøre underværker.

Philips Dolby Atmos


Philips’ første Dolby Atmos soundbar er den første med et system, som hovedpersonen kalder ”3D surround technology”. Den har 18 enheder, inklusiv to der peger opad for at skabe en oplevelse af lyd der kommer oppefra. Sammen med en subwoofer på 220W, der forbinder trådløst til soundbaren, hævder Philips at kunne gengive 5.1.2 lyd. Ulig Samsung’s soundbar, bruger Philips’ soundbar ikke separate baghøjttalere.

Soundbaren har to HDMI-porte (1 med ARC) samt optiske og koaksiale ports. Den understøtter også Bluetooth (aptX) til musik-streaming. Kabinettet er fremstillet primært i aluminium.

Philips Dolby Atmos


Den nye Dolby Atmos soundbar fra Philips kommer på markedet ”sent i 2016” i Europa, bekræftes det overfor FlatpanelsDK. Prisen kendes endnu ikke.

Specifikationer

400W combined output
5.1.2 channels
220W wireless subwoofer
Dolby Atmos and Philips' Ambisound technology
Integrated up-firing speakers for overhead sound experience
Bluetooth (aptX), AAC and NFC
Dedicated center channel to enhance voice clarity
2x HDMI, HDMI ARC, optical, coaxial, 3.5mm jack

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |