Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBang & Olufsen og andre bekræftet som Android TV partnere - FlatpanelsDK

Bang & Olufsen og andre bekræftet som Android TV partnere

08 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Google har på CES 2016 tilføjet nye partnere for både Android TV og Google Cast. Bang & Olufsen vil støtte op omkring begge projekter, bekræftes det.

Android TV i B&O-skærme

Da Google i 2014 præsenterede deres ambitioner for at skabe et styresystem til tv-skærmen, skete det i samarbejde med Sony, Philips og Sharp. Senere er flere partnere kommet til.

I 2016 tilslutter Bang & Olufsen sig projektet, har Google annonceret. Hvad det konkret betyder, vides endnu ikke, men det er naturligvis oplagt, at Bang & Olufsen bruger Android TV styresystemet i en eller flere nye tv-modeller.

Producenter må ikke ændre på Android TV brugerfladen, så den vil også for B&O’s vedkommende se således ud:

Android TV på CES 2016“ title=


- ”Som del af vores fremadrettede produktstrategi ser vi på forskellige operativsystemer herunder bl.a. Google’s Android. At være på forkant med innovation og drive udviklingen af vores fremtidige produkt portefølje er en del af vores strategi. Det er for tidligt at sige yderligere på nuværende tidspunkt,” udtaler Bang & Olufsen’s danske og globale PR-manager, Tina Banzhaf til FlatpanelsDK.

På CES meldte den danske producent også ud, at deres B&O Play-højttalere, herunder BeoPlay A9 og A6, får Google Cast-systemet, så musik fra en telefon eller tablet kan sendes trådløst ud i rummet. Det er værd at bemærke, at pressemeddelelsen fra Google specifikt nævner “Bang & Olufsen” for Android TV og “B&O Play” for Google Cast.

Foruden Bang & Olufsen vil Arcelik, Vestel, RCA, Hisense og TCL også begynde at bruge Android TV i 2016.

Bang & Olufsen lancerede seneste deres Avant-skærm, men en model såsom BeoVision 11 har ikke fået en opdatering til Ultra HD endnu.Flere nyheder

Philips lancerer nye OLED TV med HDMI 2.1

28 Jul 2021 |

Warner holder fast i simultan-premiere på 10 film næste år

27 Jul 2021 |

LG sender nye 8K og 4K LCD TV i handlen

27 Jul 2021 |

Allente åbner for OL i 4K HDR

23 Jul 2021 |

Visuel effekt-legende ser HFR som fremtidens film-format

23 Jul 2021 |

Philips lancerer nye LCD TV med miniLED, Ambilight og Android

22 Jul 2021 |