Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSamsung's UHD Blu-ray-afspiller koster $500, klar til marts - FlatpanelsDK

Samsung's UHD Blu-ray-afspiller koster $500, klar til marts

06 Jan 2016 | Rasmus Larsen |

Samsung’s første UHD Blu-ray-afspiller sendes på markedet i marts. Den danske pris kendes endnu ikke, men i USA skal den koste $500 dollars, hvilket gør den betydeligt billigere end de første HD Blu-ray og DVD-afspillere.

Samsung’s første UHD Blu-ray

Samsung præsenterede UBD-K8500 afspilleren på IFA-messen i september og vi delte vores første indtryk her.

På CES 2016 melder Samsung, at afspilleren sendes på markedet i marts. Den danske lanceringsdato og pris er ikke bekræftet, men baseret på den amerikanske pris, ser afspilleren ud til at blive billigere end forventet. Vejledende pris i USA bliver $500, men amerikanerne kan forudbestille afspilleren nu for kun $400 dollars.

Samsung UBD-K8500


Det betyder også, at UHD Blu-ray-afspilleren bliver betydeligt billigere end de første DVD og HD Blu-ray-afspillere. Det er en god nyhed for disk-formatet, som skal ud og kæmpe med streamingtjenesterne.

UHD Bly-ray-standarden dækker over bl.a. 4K-opløsning, HDR (high dynamic range), BT.2020 farverummet og 10-bit farver. Det understøtter afspilleren fra Samsung derfor også. Herudover understøtter den HD-lydformater og er desuden udstyret med to HDMI-porte og WiFi.

UBD-K8500 har et anonymt design med en buet front, der skal matche Samsung’s tv-skærme. Den kan forbinde trådløst til selskabets Multiroom-højttalere og æder naturligvis også HD Blu-ray-skiver, DVD’er og CD’er.

Samsung siger, at mere end 100 film udgives på UHD Blu-ray i 2016. De første skiver sendes på markedet samtidig med afspilleren. Du kan læse mere om hvilke filmtitler, der er tale om her.
 
For at få fuldt udbytte af UHD Blu-ray skal du have en tv-skærm med understøttelse af 4K og HDR. Det kunne f.eks. være et af Samsung’s SUHD-tv.

Tilmeld dig Flatpanels Nyhedsbrev

Seneste nyheder, artikler og anmeldelser i indbakken.

Flere nyheder

Apple Home & AirPlay support for første gang i 2024 Philips OLED TV

25 Apr 2024 |

1 million har oprettet login på DRTV

25 Apr 2024 |

Første 480Hz OLED panel til high-end gaming nu i masseproduktion

25 Apr 2024 |

Nye EU-regler tvinger producenten til at reparere efter garantien

24 Apr 2024 |

Sonys gratis-kanaler med reklamer klar på LG TV i Danmark

24 Apr 2024 |

Max-rabatkunder beholder 4K lidt længere

24 Apr 2024 |