Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonLG's tre nye soundbars har Google Cast - FlatpanelsDK

LG's tre nye soundbars har Google Cast

15 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

LG lancerer i det nye år tre soundbars af forskellig volumen. Modellerne SH8, SH7 og SH6 kan, foruden at løfte tv-oplevelsen, forbinde til trådløse lydsystemer, såsom Bluetooth og Google Cast.

Soundbars med Google Cast

LG udvider i 2016 deres ”Music Flow”-serie af multiroom højttalere med tre soundbars kaldet SH8, SH7 og SH6. De to førstnævnte har en trådløs subwoofer, mens SH6 har et lydsystem bestående af seks enheder indbygget, som også sørger for den dybe ende af tonerne.

LG SH8 soundbar


De nye soundbars er slanke og flade. De kan hænge på væggen eller stå på en reol under skærmen. LG siger, at opsætningen kræver et enkelt tryk på en knap, når de først er sluttet til skærmen. Der er indbygget et system kaldet Adaptive Sound Control (ASC), som ifølge LG tilpasser højttalerlyden baseret på typen af medie, der spiller ud over dem.

Alle tre soundbars har indbygget Bluetooth og Google Cast, der gør det muligt trådløst at afspille musik fra en smartphone eller tablet. Google Cast er samme protokol, som Chromecast-produkterne er bygget på og som nyligt har fået multiroom understøttelse, så der kan afspilles samme musik på flere højttalere samtidig.

- “The Music Flow series has been a tremendous success in giving LG a significant footprint in the consumer audio business,” sagde Brian Kwon, CEO for LG’s Home Entertainment afdeling.

LG siger, at de nye soundbars herudover har indbygget deres eget ”Auto Music Play”, som forklares i videoen i bunden.

LG afslører specifikationer og flere detaljer på CES 2016 i Las Vegas, der starter d. 6. januar. LG fortsætter desuden med at sælge deres buede soundbar i 2016.
Flere nyheder

Nokia gør comeback som TV-mærke i Danmark

04 Dec 2020 |

Vinderen af LG GX OLED er...

04 Dec 2020 |

Officielt: HBO Max erstatter HBO Nordic i 2021

04 Dec 2020 |

Warner vil streame alle 2021-film samtidig med biograf-premiere i USA

04 Dec 2020 |

Discovery+ erstatter Dplay til januar

03 Dec 2020 |

'Ringenes Herre' klar i 4K HDR & Dolby Atmos i Danmark

02 Dec 2020 |