Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGoogle's filmtjeneste har fået Airplay så film kan ses på Apple TV - FlatpanelsDK

Google's filmtjeneste har fået Airplay så film kan ses på Apple TV

12 Dec 2015 | Rasmus Larsen |

Google har frigivet en større opdatering til sin Google Play Film – selskabets online filmbutik – app på iOS. App’en har fået nyt design, anbefalinger og understøttelse af Airplay, hvilket gør det muligt at se købte og lejede film på Apple TV.

Airplay på Google Play Film

Google’s konkurrent til iTunes og Blockbuster hedder ”Google Play Film”. Herfra kan du købe eller leje film fra et stort katalog i HD-kvalitet, og se dem på en række forskellige enheder i hjemmet eller på farten. Det er nu også muligt at se filmene på Apple TV.

Google Play Film


Der er vel og mærke ikke tale om en tvOS app, som kan downloades på Apple TV-boksen, men i stedet en app til iPhone/iPad, som nu har fået Airplay. Det betyder i praksis, at du skal åbne app’en på iPhone eller iPad, finde filmen du ønsker at se, og trykke på det lille Airplay-logo for at sende filmen over på stuens fladskærm.

Opdateringen tilføjer også HD-streaming på iPhone og iPad samt muligheden for at streame film på mobilnetværk (vær opmærksom på at det bruger meget data). App’en har desuden fået ny brugerflade og Google har tilføjet anbefalinger, søgefunktion og en ønskeliste.

Den opdaterede app har version 2.0.7910.

Nyheder i opdateringen

Afspilning på Apple TV via AirPlay (Apple TV 3. generation eller nyere, som kører Apple TV Software 7.0 eller nyere)
HD streaming
Streaming via mobilnetværk
Nyt design af appen
Anbefalinger fra Play
Søg efter film i Google Play-kataloget, og føj dem til ønskelisten for at administrere dem på din Google Play-kontoFlere nyheder

Xbox Series X

01 Dec 2020 |

Guide: Opsæt Xbox Series X til HDMI 2.1, 4K120, VRR & HDR

01 Dec 2020 |

Nyt TV på Black Friday? Tips og råd til opsætning

01 Dec 2020 |

Interview: Dokumentar-serier skal bidrage til Viaplays tårnhøje vækstmål

30 Nov 2020 |

Parknets tv-pakker bliver dyrere fra 2021

30 Nov 2020 |

Sony udruller nu Apple TV app bredt på 2020, 2019 & visse 2018 TV

27 Nov 2020 |